Acas' aceste cuvinte ne doare Nici canibalismul nu mai e ce era odată

Nici canibalismul nu mai e ce era odată

1 minute de citit
0
0
1,412
Dennis Storm și Valerio Zeno

Zilele trecute a crăpat netu’n două, știriștii și-au spart prompterele, babele nu s-au mai bătut pentru cozonaci, gravidele au avortat, copii l-au linșat pe Moș Crăciun… Să fie oare o nouă apocalipsă? Să fie stresul de sărbători? Nuuuu…

S-a oficializat canibalismul. Se zice că Dennis Storm și Valerio Zeno, prezentatorii emisiunii „Proefkonijnen” (Cobaii) ar fi făcut un experiment și s-ar fi gustat unul pe celălalt. Cică fiecare și-a extras câte o bucățică de cărniță din buci și abdomen, le-au prăjit, așa, puțin, și le-au mâncat în platoul emisiunii, în direct.

Asta se pare că le-a dat idei și realizatorilor de reality show-uri la fel de reale din România, deci curând ecranele LCD-urilor și 3D LED-urilor din toată țărișoara, vor bubui cu emisiunile „Mâncați din dragoste”, „Gătește-te cu mine”, „Mâncare interzisă” și „Să te gătesc părinților”

Chestia asta făcută de olandezii de la „Cobai” pălește în comparație cu fazele din „Dirty Sanchez: The Movie” din 2006 unde Joycey înghite grăsimea lui Pancho.

Dacă tocmai ați îngurgitat sarmalele rămase de la Crăciun sau pur și simplu simțiți că aveți un stomăcel cam sensibil, atunci încercați să nu vă uitați la clipurile de mai jos. Să nu ziceți că nu v-am avertizat!

Poftă bună în continuare!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.