Acas' di tăte pentru toți Editare poze online gratis cu PhotoFancy

Editare poze online gratis cu PhotoFancy

4 minute de citit
1
0
2,004

Un editor de imagini bun face diferența între poze. Dincolo de talentul fotografului, de aparatul folosit sau de fața modelului din poză, imediat după ce imaginea a fost capturată, următoarea etapă e musai editarea imaginii.

Programele de editare sunt greoaie în utilizare, iar cele mai multe necesită o licență pentru utilizare, pentru care trebuie să plătești o sumă ce este departe de a fi modică.

Pentru iubitorii de fotografie există o soluție pentru editarea pozelor – online, rapid și gratuit, cu PhotoFancy.

Cu o interfață ușor de utilizat, editorul foto online PhotoFancy aduce un plus pe lângă îmbunătățirea pozelor favorite. Acum ai ocazia de a păstra imaginile mult mai aproape de tine sau să faci un cadou inedit, căci imaginea poate fi imprimată fie pe o cană de cafea, fie pe un tricou sau, de ce nu, pe o față de pernă… pentru cei care sunt mai mult plecați prin delegații, decât acasă lângă persoana iubită.

Pentru funcția de editare poze online, primul pas, dar și cel mai complicat este alegerea pozei ideale. Acum că ai găsit poza perfectă, totul e ușor. Intri pe PhotoFancy, apeși „Prelucrează acum imaginile” și alegi varianta dorită: încarci o poză din calculator sau folosești una din cele pe care le ai pe profilul de Facebook.

În continuarea articolului ne vom distra cu fața mea, cu barbă cu tot.

photofancy

Odată poza încărcată, te folosești de filtrele din partea stângă, după pofta inimii. Cu un singur click poți să dai mai multă culoare imaginii sau să aplici diverse efecte de vintage, alb negru sau de ce nu, să transformi totul într-o imagine desprinsă, parcă, din desene animate.

photofancy 2

Tot cu un click poți scăpa și de ochii roșii, ăia de la blitz, nicidecum de la nopțile nedormite  😉  Așa-i? Las’ că știu eu că toți dăm vina pe săracul blitz.

Un efect care îmi place la nebunie este cel în care poza e cumva făcută de dincolo de aparatul foto… adică un fel de making of, ca să zic așa.

poza telefon

Editarea pozelor îți pare a fi o muncă de profesionist? Nu e numai muncă. Te poți și distra (gratuit) cu fețele celor din imagini. Pentru un cadou haios sau doar pentru amuzamentul personal găsești filtre de distorsionare a imaginilor.

ATENȚIE! Poza de mai jos e doar pentru mine, voi nu aveți voie s-o vedeți, așa că închideți ochii și dați mai departe.

efect amuzant

Spuneam mai sus că odată poza editată, aceasta poate fi imprimată la cerere pe diverse suporturi, pentru un cadou special. Fie că e vorba de o husă personalizată pentru telefon sau de o felicitare, cu un asemenea cadou personalizat nu poți da greș la vreo aniversare.

imagini personalizate

Avantajele sunt nenumărate. Ești gelos din fire? Fă-ți o poză cu cea mai amenințătoare expresie a ta, încarcă poza, folosește-te de editor pentru a o îmbunătăți. Vei vedea că ai posibilitatea de a pune poza pe un tricou. Fă-o! Ia-i prietenei tale un tricou cu tine și gata, problemele tale au luat sfârșit. Nu vei mai avea motive de gelozie dacă potențialii pretendenți vor vedea ce prieten periculos are fata.

Altă idee: știm cu toții ce grea e trezirea dimineața. Parcă nici cafeaua nu-și face efectul. Soluția pentru treziri rapide, tot de la PhotoFancy vine. Ia pune matale o poză pe cana de cafea… și nu orice poză, ci una cu mama soacră. Iei apoi o gură de cafea din cana cu mama soacră și să vezi ce rapid uiți de somn. Bine, riscul ar fi ca indiferent de cât de mult zahăr pui, cafeaua să-ți pară tot amară. Dar ce-ar fi viața fără sacrificii?

Dincolo de amuzament, PhotoFancy îți aduce și posibilitatea de a-ți promova eficient afacerea sau imaginea prin imprimarea personalizată de calendare, ceasuri, brelocuri, genți sau alte obiecte.

calendare

Fie că folosești editorul pentru efectele gratuite, pentru a face un cadou de neuitat sau pentru a promova propria afacere, ia în calcul că PhotoFancy este de încredere, fiind marcă înregistrată și atestată, iar pentru orice problemă există o linie telefonică gratuită pentru asistență. De asemenea, orice client beneficiază de o garanție de satisfacție a clienților prin care indiferent de ce probleme apar la execuție, suma plătită este returnată până la ultimul bănuț. Garantat 100%.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Un comentariu

  1. […] foto Nikon D3200 cu obiectiv 18-55 in valoare de 2400 lei Locul 2: Iulian Milcomete cu articolul http://oltelean.com/editare-poze-online-gratis-cu-photofancy/ a castigat o masa de ping-pong personalizata “ipong” Locul 3: Photofancy acorda doua premii 3, […]

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.