Acas' Fabrica de știri ... prefabricate Să îl ajutăm pe Cezar Ouatu

Să îl ajutăm pe Cezar Ouatu

2 minute de citit
8
0
2,250

Cezar Ouatu e de departe cea mai sexy participantă de la Eurovision din aproape toate timpurile. Mai trebuie s-o/să-l depășească pe Dana International, aia/ăla din ’98.

Ouatu nostru are mare nevoie de ajutor. Voturile tuturor par a se îndrepta spre concurenta din Danemarca. Nu că strâmba aia ar avea cine știe ce voce, dar are are o rochie de-i stă inima în loc de invidie lui Mircea Solcanu. Păi da, își permite daneza, că la ce nivel ridicat de trai e la ei, poate să își ia ce rochie vrea ea, nu ca la noi. Cezărică e nevoit să improvizeze, dar cu o rochie luată de la second hand nu poți să te ridici la nivel de Eurovision.

Pe această cale fac un apel către oamenii cu suflet mare și garderobe pline să doneze fiecare după posibilități, o eșarfă, un portjartier, un sutien à la Madonna. Dar din dar se face raiul. Haideți oameni buni, că de atât amar de timp ne chinuim să câștigăm amărâtul ăsta de Eurovision.

Haideți oameni buni, că am mai trimis un pițigăiat prin 2006, pe ăla cu „Tornero” și amu a chelit de nervi, săracul, că nu a câștigat. Nu am vrea să se întâmple la fel și cu Ouatu… că ăsta dacă chelește e mai hidos decât Sinéad O’Connor.

Hai că fac eu primul pas. Propun patru rochii luate din colecția personală a lui Cătălin Botezatu. Una dintre ele tot i s-o potrivi mai bine decât cearșafurile alea în care s-a îmbrăcat în semifinale.

cezar ouatu

cezar ouatu

cezar ouatu

cezar ouatu

Români cu suflet mare sar în ajutorul Ouatului nostru. Chiar Iulia Albu a anunțat chiar că îi oferă  lui Cezar păsărica sa. Găina, căci despre acea păsărică este vorba, ar urma să stea în finală ca un turban pe capul lui Cezar Ouatu, iar la finalul piesei să facă un ou. V-ați prins? Să facă un ou pe Ouatu. Demențial! Nu avem cum să pierdem Eurovisionul din anul ăsta.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

8 Comentarii

 1. spanac

  18/05/2013 la 3:06 pm

  excelent! maine apare ceva si la mine de ouatu

  Dă-i replica

 2. Diana Hero

  18/05/2013 la 3:54 pm

  :))))) superb articol! made my day!

  Dă-i replica

 3. Igrec

  20/05/2013 la 6:48 am

  saracu. mi se pare mie sau pana si piesa aia a lui a fost infecta?

  Dă-i replica

 4. Mihai

  23/05/2013 la 3:40 am

  Mare pacat de el, s-a vandut pe pop-house de slaba calitate. Sincer, are o voce absolut super, insa vanzandu-se pe o melodie de 2 lei a aratat multe despre el…

  Dă-i replica

 5. Yamasha

  25/05/2013 la 2:59 pm

  muhahaha, cata rautate!!! totusi, chiar daca n-a castigat, are o voce foarte bine lucrata, trebue sa recunoastem asta 🙂

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   25/05/2013 la 3:53 pm

   Pai de lucrata, e lucrata vocea, nimic de zis, doar e contratenor. Putea sa faca mai mult.

   Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.