Acas' guest post Alunga aerul uscat cu Air Naturel Humini

Alunga aerul uscat cu Air Naturel Humini

1 minute de citit
0
0
1,155

Aerul uscat nu este de ignorat, deoarece acesta poate declansa anumite afectiuni la nivlul pielii si mucoasei nazale. Acest aspect este ingrijorator in special pentru copii dar si pentru adulti, deoarece aerul uscat poate imbatranii piela mult mai rapid.

Pentru a evita aceste inconveniente, este indicata folosirea unui umidificator pentru a readuce prospetimea aerului la o cota normala.

Air Naturel Humini

Umidificatorul cu ultrasunete Air Naturel Humini, comercializat pe Alecoair.ro, este ideal pentru orice tip de incapere.

Acesta are o rata de umidificare de 180ml/h si are un consum redus de numai 20 W pe ora. Air Naturel Humini poate readuce umiditatea intr-o incapere de 15 metri patrati iar cand ramane fara apa acesta avertizeaza utilizatorul pentru a face din nou plinul. Rezervorul umidificatorului are o capacitate de 1.3 Litri si are o autonomie de 7 ore si 30 de minute.

Fiind un umidificator cu ultrasunete acesta transforma apa in abur eliminand aerul uscat si impuritatile intr-un mod foarte silentios.

Utilizatorul are optiunea de a regla puterea de pulverizare a umidificatorului pentru a readuce aerul din incapere la un nivel normal de umiditate.

Umidificatorul Air Naturel Humini este un articol ce nu trebuie sa lipseasca din casele nimanui, in special pe timpul verii. Air Naturel Humini poate fi lasat si in camera copiilor, deoarece nu are efecte negative iar purificarea aerului va avea doar efecte pozitive. Un nivel corect de umiditate in aer va facilita somnul si starea de odihna a utilizatorului.

Aerul uscat poate fi extrem de nociv, deoarece deseori favorizeaza mediul bacterterian ce poate cauza iritatii la nivelul ochilor si dificultati de respirare.

Recomand umidificatorul Air Natural Humini de pe Alecoair.ro, deoarece acest produs este foarte eficient in a readuce nivelul corect de umiditate in locuinta.

Desing-ul modern al umidificatorului Air Natural Humini este unul modern care se va imbina perfect, in orice locuinta, iar dimensiunile sale  il fac perfect pentru orice tip de incapere.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.