Acas' guest post Adsem este raspunsul pentru afacerile tale!

Adsem este raspunsul pentru afacerile tale!

5 minute de citit
0
0
486

Pana acum doua luni m-am confruntat mereu cu probleme, avand in vedere ca afacerea mea se desfasoara, in proportie de 90%, online. Tot timpul trebuie sa ma asigur ca postez anunturi pe diverse retele de socializare pentru a atrage clienti, dar si pentru a mentine buna functionare a site-ului.

Am cautat ajutor, iar un prieten mi-a sugerat sa incerc serviciile celor de la Adsem care se ocupa cu servicii precum cele de creare magazin online, dar si alte servicii pentru optimizarea site-ului.

Cum nu aveam nevoie de magazin online, m-am informat asupra altor servicii precum cele de promovare Google, deoarece acest lucru atrage clientii.

promovare-google-adwords-adsem

Serviciul lor de promovare Google functioneaza pe principiul Google Ads, un sistem care revolutioneaza marketing-ul din intreaga lume. Pornind de la ideea de marketing corporatist american, Google Ads permite analiza cuvintelor cheie, realizarea campaniilor, optimizarea ratei de conversie si multe altele. Acest serviciu este investitia cea mai buna pentru o firma online.

De asemenea, site-ul Adsem.ro mai ofera si servicii SEO (Search Engine Optimization) un termen aparut in anii ‘90, pe cand internetul era inca tanar, iar site-urile erau foarte putine. Pe masura ce site-urile s-au inmultit, a devenit necesar ca SEO sa apara si sa isi faca datoria pentru a optimiza raportul de cautari.

Adsem.ro ofera acest serviciu perfectionat pentru cei care doresc ca firma lor sa fie mereu in topul cautarilor si sa se bucure de atentia vizitatorilor.

De cand am apelat la firma Adsem, multe din problemele cu care ma confruntam initial au disparut, deoarece serviciile lor actioneaza imediat ce sunt puse in aplicatie. Este o investitie pe care nu o regret si voi continua sa apelez la serviciile oferite de catre Adsem.

Diferenta intre o afacere de succes si una care stagneaza este ca firma care se ridica investete mereu in surse noi de inovatie!

Disclaimer – Acest articol a fost primit pentru a fi publicat în categoria „guest post”.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.