Acas' gura pacatosului Unde-s hainele normale ?

Unde-s hainele normale ?

2 minute de citit
8
0
1,788

Na belea. Iar e toamnă. Iar trec prin coșmarul căutatului / probatului de haine. Baiul ăl mare e că greu mai găsesc o bluză, un pantalon fără briz-briz-uri, animal print sau să fie o culoare neutră.

Moda barbati?Ce dracu’, au dispărut hainele normale? S-a ales praful de când croitorii nu mai sunt croitori, ci stiliști de modă. Nu mai poți să scoți capul în lume dacă nu-ți pui o cioară moartă pe umăr sau nu ai chiloți îmblăniți.

Măi nene, eu înțeleg că toți modiștii ăștia îs pedindos-iști, că la ei se poartă curcubeul… dar chiar așa de mare să fie cererea de haine fistichii? Nu cred că toți bărbații au ca unic scop în viață transformarea în femelă.

De câțiva ani încoace mă lovesc de aceeași problemă cu hainele. Alea care au o croială normală ori au culori turbate, ori un imprimeu pus total aiurea. Alea care au culori acceptabile pentru un mascul îs făcute ori pentru mutanți, ori pentru persoane cu nevoi speciale.

Măi nene… nu toți bărbații poartă pampers… atunci de ce dracu’ să pui turul pantalonilor la genunchi? E la modă să mergi ca și când te-ai fi scăpat pe tine?

Modiștii ăștia au întors lumea cu curu’-n sus… după bunul lor plac. Dacă până acum purtam o pereche de blugi până se rupeau, acum îi luăm rupți de-a gata.

Încălțările… altă problemă. Au dispărut adidașii negri, simpli. Acum nu-s destul de masculini dacă n-au o dungă roz, o inimioară sau numele firmei scris mare și fosforescent. Cum ajung la standul cu încălțăminte pentru bărbați mă și ia amețeala de la atâtea culori zgârietoare de retină. Verde brotăcel, roz ca curul de babuin, fuchsia sau mov fosforescent toate culorile astea curcubelite se amestecă vulgar în fața ochilor. Iar pantofi nu mai găsești decât din ăia de cocalar, cu botul ascuțit de zici că-s frizurile celor de la Leningrad Cowboys.

Nu mai au femeile loc în fața oglinzii din cauza bărbaților. Păi nu? Trebuie să ne admirăm cămășile înflorate, de parcă am merge cu toții în Hawaii.

Moda-barbati?

Noroc că mai există magazinele second-hand. La astea mai ai o șansă să găsești o haină normală. Și să fie făcută din materiale de calitate, nu ca astea de unică folosință care au sufocat piața. Și nici nu-s rupte, mototolite sau „gata murdărite” ca cele pe care le găsești acum prin magazine. Unde mai pui că au și rodajul făcut.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

8 Comentarii

 1. Szasz Sebes Paul

  24/09/2013 la 10:04 am

  Astea sunt haine ?

  Dă-i replica

 2. spanac

  24/09/2013 la 3:48 pm

  mă, de cămășile hawaiene să nu te iei. că-s amator. am deja vreo 6, dar până nu fac 10, nu mă las…

  În rest, asta nu e modă. e poponărism. am scris de mai multe ori pe tema asta, dacă vrei iti las linkurile…

  Dă-i replica

 3. Sorin

  24/09/2013 la 4:45 pm

  Domnilor, sanatosi sa fim, zau asa, ca moda se tot schimba! Pana la urma, atat timp cat nu mi se impune si mie un astfel de cod vestimentar, sa-si puna ce vor pe ei si sa fie si ei sanatosi! :))

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   24/09/2013 la 6:25 pm

   Dar asta e problema, ca dispar hainele normale.
   O sa ajungem sa ne facem pantaloni si bluze pe comanda

   Dă-i replica

 4. Yamasha

  26/09/2013 la 12:40 am

  pai de ce nu?! sunt o gramada care lucreaza bine…
  oricum, eu nu ii inteleg pe astia cum se lasa manipulati de „moda”. te imbraci dupa cum crezi, nu dupa cum iti impune o… moda!!

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   26/09/2013 la 11:51 am

   Da, dar ce te faci cand toti comerciantii vor sa fie la moda si aduc numai marfuri dubioase? Ca sa imi iau o amarata de bluza trebuie sa colind prin zece magazine si in toate gasesc fix aceleasi prostii in care nu m-as imbraca nici mituit.

   Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.