Acas' gura pacatosului Rugăciuni pe telefon și alte gadget-uri cre(ș)tine

Rugăciuni pe telefon și alte gadget-uri cre(ș)tine

1 minute de citit
0
0
821

Mănăstirea Curtea de Argeș lansează pe 11 octombrie aplicația de rugăciuni pentru tot creștinul posesor de iPad sau iPhone. Acum nicio băbuță nu va mai putea spune că nu a avut timp să se ducă duminica la biserică.

rugaciuni pe telefonAplicația are tot ce-i trebuie unui creștin adevărat: rugăciuni, alarme pentru orele de rugăciuni, ring tonuri energice cu bătăi de toacă, wallpapere cu toti sfinții și meniuri cu iconițe sfințite.

Dacă optezi pentru varianta premium scuturi telefonul ca la Angry Birds și sfințești totul din jur cu aghiazmă mare, aghiazmă mică.

Dacă vrei și add-on pentru tămâiat trebuie să aduci dovada la episcopie cum că ești un enoriaș model și ai cotizat periodic pentru bunăstarea bisericii.

Voci grave, bisericești, spun că varianta piratată, care se va găsi imediat după lansare pe torrenturi va avea chiar hărți cu principalele biserici, locuri de pelerinaj și bodegile cu vin sfințit din apropierea lăcașurilor prea-sfinte.

Curând vor fi lansate și jocuri cu teme creștine inspirate din istoria sfântă a bisericii. „Arde vrăjitoarea” sau „Fă burta mare” sunt așteptate cu înfrigurare de enoriași.

Hai Amin!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.