Acas' guest post Protejati-va cu pietre semipretioase negre

Protejati-va cu pietre semipretioase negre

3 minute de citit
1
0
1,877

Culoarea neagra poarta in ea nu numai o nota de mister, ci si un mesaj de autoritate si de putere, mai ales spirituala.

Nu intamplator, preotii si calugarii se imbraca si acum in negru, culoare care doar in spatiul european este asociata cu moartea si cu doliul (stiaţi că in Japonia, albul este culoarea de doliu?). Cu totul altfel stateau lucrurile in Egiptul Antic, unde negrul (culoarea pamantului bogat in nutrienti) era culoarea vietii, a renasterii, a prosperitatii si a unitatii. Pentru vikingi, negrul era culoarea lunii ianuarie si a inceputului de an. In Renastere si in Epoca Barocă, negrul era culoarea preferata de aristocrati, care o considerau suprema expresie a elegantei masculine. Din punct de vedere psihologic, negrul indica o deschidere catre noi posibilitati sau resurse potentiale.

bijuterii negre

Cei care manifesta suplete in gandire si resping sabloanele, persoanele sofisticate, vor dori sa poarte bijuterii din pietre semipretioase negre pe care si le pot procura de la E-crystals.com, magazin situat in Bucuresti, pe strada Logofat Tautu nr. 2 (sectorul 3).

Exista mai multe pietre semipretioase negre, care au fost apreciate inca de la inceputul istoriei.

Obsidianul, de exemplu, care in America Centrala constituia materia prima pentru fabricarea armelor si uneltelor taioase, este numit si „piatra adevarului”, pentru ca il scoate in evidenta. Recomandat in special nativilor din Varsator, obsidianul negru are un puternic rol protector, ajuta la concentrare, combate dependentele periculoae (cea de tutun, de exemplu) si mareste creativitatea. Aztecii considerau obsidianul (o sticla naturala de origine vulcanica) drept o piatra divina si a intelepciunii, pentru ca amplifica deschiderea spirituala, puterea de concentrare, disciplina spirituala. De asemenea, obsidianul negru reduce stresul si furia, fiind bun pentru meditatie, rugaciune si divinatie. Meditatia cu ajutorul unui obisidian ajuta la gasirea unor raspunsuri necesare evolutiei individului si la depasirea blocajelor psihice.

Opalul negru este asemanator cuartului, fiind o varietate de bioxid de siliciu hidratat Este si foarte rar, ceea ce il face si scump. Numele sau provine din sanskrita, limba in care „upala” inseamna bijuterie. Este recomandat nativilor din Gemeni, Rac, Fecioara si Balanta. Opalul negru are un puternic rol protector: purtat langa inima fereste de rau, de deochi si protejeaza calatorii aflati la drum. Confera stabilitate si aduce modificari de natura pozitiva in vietile purtatorilor, ajutandu-i sa-si scoata la iveala intregul potential. Scade inhibitia, scoate la suprafata emotiile reprimate, marind creativitatea, inspiratia si imaginatia. Este, de asemenea, o piatra care induce o stare de relaxare si ne pune in legatura cu vietile anterioare.

Granatul negru este o piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii. Recomandat nativilor din Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn si Varsator, granatul negru aduce putere, rezistenta, protectie, vindecare, afectiune, compasiune, caldura, succes in afaceri, abundenta, succes, popularitate, prietenie, respect, magnetism. Ajuta la atingerea scopurilor, la depasirea complexelor de inferioritate, la rememorarea viselor. Este o „piatra a familiei” care ajuta si protejeaza sotiile si mamele. Mareste efectele celorlalte cristale alaturi de care este purtat, reducand anxietatea, depresia, stressul exemanelor sau competitiilor. Este deci bine sa fie purtat in perioade de tristete si mari suferinte sau in perioade de negociere, pentru ca atrage succesul in afaceri. De asemenea, granatul negru este o piatra a fertilitatii, a sanatatii, a energiei, care protejeaza impotriva accidentelor care au la baza pierderi de sange. Daca este oferita cadou, este simbol al fericirii, iubirii si fidelitatii.

Turmalina neagra este o piatra guvernata de Saturn, zeul Timpului – si, de aceea, confera longevitate si protejeaza impotriva obstacolelor, a probelor destinului, a greutatilor. Aceste cristale negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, inlaturand starile de confuzie. De asemenea, ele reduc starea de stress, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Turmalinele negre readuc individul cu picioarele pe pamant, ajutandu-l sa gaseasca solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. Ajuta la descoperirea posibilitatilor concrete de rezolvare a situatiilor dificile, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Turmalinele negre sunt recomandate oricaror scopuri patronate de Saturn: cariera, politica, trecerea piedicilor, responsabilitate, seriozitate, maturitate, ascensiune sociala si profesionala.

Proprietati asemanatoare are si onixul negru, piatra care protejeaza impotriva dusmanilor si adversitatii, impotriva energiilor negative, a magiei negre si a blestemelor.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

  1. Femei Moderne

    03/11/2017 la 11:08 pm

    Am multe bejuterii ce sunt compuse din pietre ce se regasesc in articolul de mai sus, dar pana acum nu stiam ce semnifica, datorita articolului acum stiu. Multumesc frumos!

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.