Acas' gura pacatosului Pe bune? EU am stricat 2parale?

Pe bune? EU am stricat 2parale?

1 minute de citit
1
0
3,001

Intru și eu ca tot omul pe platforma 2parale să verific ce produse nu am mai vândut și câți bani nu am câștigat, că doar și gura mea trebuie să mănâncă ceva, vorba aia.

Ce ne mai place marketingul afiliat. Mă rog, mie nu … altora, care scot și bani din asta.

În contul meu, nimic nou. Același comision de 3,55 RON generat în ultimii doi ani, așteaptă să fie ridicat. Dar ce să vezi? Vaaai, dar ce avem noi aicea? Cu un click bine plasat, cu boltă, din volé direct în colțul stânga sus, dărâm ditamai platforma.

E-te rezultatul. Mai vedeam așa spărturi când eram puști și mă jucam cu mingea prin casă.

2parale

Păi bine măi, treabă-i asta? Vi se strică din senin frumusețe de sait și dați vina pe mine? A adevărat că am mână grea și apăs cu o forță pe maus … numeric egală cu produsul dintre masa mausului și accelerația cursorului.

Dar până acum am stricat doar mauși, nu și site-uri. Bine măcar că hacker-ul necunoscut din mine se simte flatat de asemenea onoare, să strice saituri fără să apeleze la coduri sau scripturi… nu Scripturi – atenție la accent, că se supără (so)BOR-ul.

Hai că o fi saitul de 2 parale (la propriu) și crapă când ți-e lumea mai dragă. O să îmi încerc puterea click-ului nimicitor și pe la alte case mai mari … dar nu pe site-ul NASA, că pe ăla îl strică tot românul.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

Un comentariu

  1. vavaly

    16/05/2014 la 11:11 am

    e clar. imi pusesem si eu niste aflieri din astea, apoi le-am scos ca ma demoralizau cand vedeam ca nici un click nu adun. acum le-am pus din nou sperand sa prind macar de-o mamaliga. degeaba, ca sunt de mamaliga. sa vezi ce le scot eu de nici nu zici c-au fost.
    tare asta cu ai stricat site ul. mai aveau aia de la emag asa, de black friday. sau ceva de genul :))

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.