Acas' guest post Optimizare Seo si publicitate online

Optimizare Seo si publicitate online

2 minute de citit
1
0
1,171

Ce este optimizarea SEO si de ce este aceasta necesara in momentul in care se discuta despre publicitate online? SEO se traduce prin Optimizarea Motoarelor de Cautare, provenind de la termenul englezesc Search Engine Optimization. In zilele noastre daca ai o afacere si dispui de optmizare SEO poti avea siguranta ca aceasta va fi promovata sub cea mai buna forma si acest lucru o va transforma pe aceasta in una de succes. Ceea ce ofera aceasta optimizare este pozitionarea pe primele pozitii din motoarele de cautare in urma unei cautari in domeniul in care va desfasurati activitatea. Este foarte important sa folosesti SEO in ziua de azi luand in considerare fluxul cu care este folosit internetul. Motorul Google, de exemplu, este accesat zilnic de miliarde de persoane din toata lumea, iar prin folosirea unor anumite cuvinte cheie, traficul va fi trimis direct catre site-ul tau, propulsandu-l in top pe prima pagina a motoarelor de cautare. Initial se va face o analiza a competitiei si o cercetare asupra cuvintelor cheie, fiind completate cu grija pentru a se realiza un plan care va porni pe o directie bine stabilita catre succes, furnizandu-ti astfel mai multi clienti pe pagina.

optimizare-seo

Ce presupune mai exact SEO? Utilizeaza texte care sa ajute atat vizitatorii cat si motoarele de cautare, optimizeaza codul site-ului astfel incat sa faciliteze o navigare buna pentru vizitatori si o pozitionare profitabila in Google, creaza continut specific pe cuvinte cheie, pune titluri si descrieri precum si URL-uri folosind cuvinte cheie specifice activitatii prezentate pe site.

Optimizarile si link-urile interne vor fi create astfel incat sa maximizeze pozitia din topul clasamentului, dand astfel garantia ca afacerea tau va fi gasita de oricine va initia o cautare in domeniu. Construcția lunara a link-urilor și depasirea nivelului de continut vor fi efectuate cu scopul de a urca afacerea ta in clasament.

In urma stabilirii strategiei de lucru, se vor aplica diverse modificari  referitor la limbajul codat al site-ului. Mai exact, vor fi modificate anumite elemente din pagina precum informatiile meta, link-urile canonice, tag-urile, și link-urile interne.

Clientului ce va opta pentru SEO i se va inmana lunar un raport de performanta in care va putea observa modul in care afacerea sa a fost promovata si propulsata pe culmile succesului. In urma acestui proces, afacerea ta va fi cunoscuta, de asemenea, si in cadrul retelelor sociale, ajungand sa fie distribuita si placuta de catre un numar considerabil de potentiali clienti.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

  1. tutoriale html

    25/11/2016 la 9:32 am

    Un articol excelent si informativ.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.