Acas' di tăte pentru toți oltelean.com feat. photofancy.ro

oltelean.com feat. photofancy.ro

3 minute de citit
4
0
1,517

Dacă pozele ar vorbi,

Amintirile ar fi vii…

Cam așa ne cânta, mă rog, recita Ombladon într-o piesă.

De ce „dacă”? Pozele chiar vorbesc și amintirile se păstrează vii. Iar pozele personalizate cu serviciile PhotoFancy chiar te strigă pe nume, prin funcția MagicName.

Dar ce-i de fapt MagicName? Ușor de folosit, funcția îți combină ca prin magie numele introdus de tine cu poza dorită, din galeria de imagini pusă la dispoziție de către site-ul PhotoFancy.

Odată ce s-a produs efectul magic, îți poți … vrăji prietenii de pe Facebook cu rezultatul, direct din opțiunile platformei, căci opera odată finisată poate fi postată direct pe Facebook, cu un singur click.

Așa, ca o mică … aroganță: „Ce pot să mai zic la asemenea imagine? Iată dovada: Oltelean.com – blogul preferat al copiilor”

copil amuzant

Mereu ți-ai dorit să fii star? Să te alerge pe paparazzi pe străzi? Ei bine, prin aplicațiile PhotoFancy, să-ți vezi numele pe prima pagină din ziare, de acum e chiar ceva normal:

titlu ziar

Simplu, așa-i? În doi pași și … câteva mișcări din mouse, magia se petrece.

Pentru astfel de editare poze online dar și mult mai multe surprize, trebuie să accesezi platforma PhotoFancy.ro. Vrei idei de cadouri unice pentru cei dragi? Intră pe PhotoFancy și surprinde cu un cadou original care să poarte numele persoanei dragi.

Ești îndeajuns de narcisist încât să porți tricou … cu tine? PhotoFancy îți dă ocazia să-ți faci singur tricoul pe care ți l-ai dorit o viață întreagă, dar nu l-ai găsit în nici cel mai exclusivist magazin. Tu îl faci cum ai vrea să arate, iar mâinile harnice din atelierul PhotoFancy ți-l fac exact cum ți-a fost dorința, iar modelul este imprimat direct pe material, nu pe folie din aia care se destramă după două purtări.

Nu mă crezi? Uite că eu mi-am „tras” un tricou cu mine… Vorba aia… dacă nu mă laudă nimeni, măcar să mă laud singur… pe barba mea:

tricou cu mine

Acum, după ce m-am dat rotund,un balon care să poarte la înălțime numele magic, e bine-venit:

in balon

cana cu balonDacă ești mândru de poza astfel realizată, o poți trimite prietenilor gratuit ca e-card sau carte poștală.

Adaptată cu un anume eveniment, imaginea astfel realizată poate fi imprimată la cerere pe diverse accesorii care să reprezinte cadoul ideal.

Brelocuri, scrumiere, huse pentru smartphone, genți, perne, sticle sau … chiar porți de fotbal, obiectele prind viață, împrumută din personalitatea ta sau a persoanei iubite și păstrează amintirile vii pentru totdeauna.

Dorești, poate, o metodă de promovare a afacerii? Cu idei simple, dar de mare efect tot PhotoFancy îți vine în ajutor prin calendarele personalizate pentru birou sau perete.

Pentru birouri sau pentru acasă, ceasurile personalizate reprezintă altă idee pentru un cadou perfect. Îți poți crea rapid un ceas cu propriile imagini sau să poarte numele dorit prin funcția MagicName, de diferite mărimi, confecționate din plastic, sticlă acrilică sau ardezie și cu mecanism din cuarț.

Produsele personalizate sunt gata pentru livrare în 24 de ore, iar plata se poate face ramburs (la comenzi de maxim 500 RON), în avans sau pe factură. Detalii pentru modalitățile de plată și livrare se găsesc în secțiunea „Expediere și livrare”.

PhotoFancy este marcă înregistrată și atestat de Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online din România. Cu PhotoFancy ai garanția de satisfacție a clienților, astfel că dacă descoperi că nu ești mulțumit  produsul cumpărat, în termen de 30 de zile primești banii înapoi. Garantat 100%, iar produsele realizate pentru tine sunt supuse unui control riguros al calității.

 • O, (un) brad frumos!

  E  criză teribilă, monșer! Așa că anul ăsta, se pare că bradul o să fie puțin mai sărac de…
 • Trei albume, trei coperți

  Ambalajul vinde conținutul. Că deh, așa suntem noi oamenii, superficiali. Și lucrul ăsta s…
 • Of, of, bloggerii ăștia

  Prind și eu un moment de respiro la servici. Și ca tot omul muncitor, găsesc că e mai potr…
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

4 Comentarii

 1. Diana

  19/08/2014 la 10:35 am

  De obicei cand este ziua unui prieten apelez la astfel de cadouri personalizate. Mi se pare foarte cool sa oferi un astfel de cadou.

  Dă-i replica

 2. Mihai

  22/08/2014 la 12:06 pm

  Si eu sunt adepta lucrurilor personalizate…sunt mai dragute…iti pui cu adevarat amprenta asupra lor…

  Dă-i replica

 3. Conta PFA

  03/09/2014 la 11:33 am

  Demential site-ul! am inceput deja sa ma joc cu pozele!!! 🙂

  Dă-i replica

 4. […] foto Nikon D3200 cu obiectiv 18-55 in valoare de 2400 lei Locul 2: Iulian Milcomete cu articolul http://oltelean.com/oltelean-feat-photofancy/ a castigat o masa de ping-pong personalizata “ipong” Locul 3: Photofancy acorda doua premii 3, […]

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.