Acas' guest post Numele magazinului online, un criteriu decisiv in succesul ori insuccesul afacerii tale

Numele magazinului online, un criteriu decisiv in succesul ori insuccesul afacerii tale

2 minute de citit
0
0
1,268

Avand in vedere ca mediul online reprezinta in momentul de fata cel mai accesat mediu, intrecand in unele domenii de activitate mediul offline, este absolut normal ca un numar din ce in ce mai mare de persoane sa incerce sa isi deschida o afacere in mediul online. Pana la urma cine nu vrea sa castige niste bani in plus, nu-i asa? Si cum cumparaturile online reprezinta unul dintre cele mai accesate domenii din mediul online, se pare ca am gasit cheia spre succes. Chiar daca la prima vedere asa pare, lucrurile in realitate nu stau deloc asa. De ce? Pentru ca succesul unui magazin online depinde de foarte multi factori, alegerea numelui fiind unul dintre acestea.

online-shopping

Numele magazinului pe care il vei avea dupa ce vei trece peste etapa de creare magazine virtual trebuie sa respecte mai multe criterii, cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Primul lucru de care trebuie tinut cont in momentul in care alegi numele pentru magazinul online este ca acesta sa fie unic, pentru a evita confundarea magazinului tau cu un altul al carui nume se aseamana cu al tau. Chiar daca atunci cand esti la inceput de drum orice publicitate este buna, asocierea magazinului tau cu un altul nu este deloc in avantajul tau.
  • Pentru a putea fi retinut cat mai usor, lungimea numelui reprezinta un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul alegerii numelui magazinului. Nu sunt putine situatiile in care oamenii nu au reusit sa memoreze numele celui care intr-un fel ori altul i-au impresionat, ceea ce pentru viitorul afacerii tale nu suna deloc bine. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, alege un nume scurt, usor de pronuntat si de memorat.
  • Posibilitatea de a crea o dependenta intre numele magazinului si specificul acestuia reprezinta un alt criteriu de care trebuie sa tii cont pentru ca pe termen lung acest criteriu va avea un cuvant de spus in incercarea de rentabilizare a magazinului.
  • Impactul pe care numele magazinului il are asupra celor care il aud pentru prima data este un alt lucru de care trebuie sa tii cont pentru ca si acest criteriu poate avea un cuvant de spus in modul in care merge magazinul din punct de vedere financiar.
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.