Acas' guest post Nicio petrecere fara Scandic Vodka

Nicio petrecere fara Scandic Vodka

1 minute de citit
3
0
1,678

Nicio petrecere nu este completa fara o bautura alcoolica iar, la petrecerile mele, invitata de onoare este intotdeauna Scandic Vodka.

De ce prefer Scandic Vodka?

Deoarece aceasta bautura, timp de 25 de ani, s-a reinventat pentru a fi actuala tuturor generatiilor. Anul acesta, Scandic Vodka vine intr-o noua sticla, calitatea produsului fiind de exceptie, ca intotdeauna.

Scandic-Vodka 37.5% 0,7L sticla- NOU

Aceasta vodka nu este apreciata doar de barbatii maturi, ci de toti tinerii petrecareti, carora le plac bauturile alcoolice, atat simple, cat si combinate cu diferite arome, pentru a obtine cele mai tari cocktail-uri.

Scandic Vodka are o concentratie alcoolica de 37,5 %, suficienta pentru a  oferi senzatii tari toata noaptea, dar, in acelasi timp, moderna pentru a pastra gustul aromat al brand-ului de Scandic Vodka, care a devenit un trademark pentru consumatori.

Scandic Vodka Premium este o bautura accesibila tuturor, ce poate fi achizitionata din aproape toate magazinele. Aceasta este disponibila la sticla de 500ml, 700ml sau sticla de 2L. De asemenea, Scandic promoveaza aceasta vodka premium si in flacoane PET de 200ml, 500ml si 2L.

Este bautura ideala pentru orice ocazie. Indiferent de anotimp, un pahar de Scandic Vodka este, intotdeauna, binevenit. Ce sa mai spun acum ca vine iarna.

Scandic Vodka Crystal Clear Premium este o bautura de care te poti bucura in orice moment al zilei, deoarece gustul puternic si rafinat de vodka iti va bucura simturile de fiecare data cand o vei gusta.

De fiecare data cand ies cu prietenii in oras, avem clubul nostru unde barmanul ne-a invatat deja comanda. Incepem cu shot-uri de Scandic Vodka, apoi ne incingem cu Scandic Vodka “on the rocks lime” si, pe final de seara, ne domolim cu cateva cocktail-uri pe baza de Scandic Vodka.

Este bautura de care nu ne putem lipsi niciodata, datorita faptului ca preturile si cantitatea sunt mereu convenabile.

Desi este o bautura accesibila tuturor, este interzisa comercializarea catre minori, iar consumul trebuie moderat, deoarece alcoolul poate crea dependenta.

Disclaimer – Acest articol a fost primit pentru a fi publicat în categoria „guest post”.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

3 Comentarii

  1. Maria

    10/01/2019 la 6:12 pm

    Asa este 🙂 ce ar mai fi petrecerile fara ceva bun.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.