Acas' guest post 2 motive pentru care biroul dvs. are inca nevoie de hartie pentru copiator

2 motive pentru care biroul dvs. are inca nevoie de hartie pentru copiator

9 minute de citit
2
0
452

Este 2020 si sunteti convins ca faptul ca a avea imprimante de birou sau copiatoare reprezinta ceva demodat? In plus, de ce ati avea nevoie si de hartie in birou? Desigur, este o modalitate excelenta de a va stoca documentele pe serverul dvs. online, ajutand totodata mediul. Este alegerea cea mai buna, mai ales cand folositi imprimante multifunctionale de birou care folosesc hartie copiator. Nu mai vorbim de cat de usor este sa partajati si sa editati documente online, fara a fi necesar sa le scanati sau sa le copiati manual.

Cu toate acestea, a avea o afacere ce functioneaza complet fara hartie s-ar putea sa nu fie la fel de benefic pe cat credeti. Chiar si in aceasta perioada digitala in care traim, imprimantele si copiatoarele de birou si, implicit, hartia, sunt absolut necesare pentru succesul afacerii dvs.

Pentru a avea o afacere functionala, este important sa continuati sa incorporati materiale tiparite si online in planurile de afacere. Si, daca doriti hartie de calitate, va recomandam magazinul online Papetti.ro, de unde veti putea achizitiona orice tip si dimensiune de hartie. Incepand cu hartie A4 (dimensiunea standard) pana la hartie in rola, de dimensiuni mari, tip A0 sau A1, precum si pana la alte elemente de birotica, aceasta papetarie online este un aliat de nadejde in orice tip de business.

Iata si cateva motive pentru care cred ca este imperativ sa avem in continuare afaceri care folosesc hartia si imprimantele de birou:

 1. Doar pentru ca biroul dvs. ar putea sa nu mai foloseasca hartia, nu inseamna ca toate intreprinderile si clientii sunt inca in aceeasi linie cu tine. Structura dvs. de afaceri este, desigur, diferita de orice alte afaceri, iar eliminarea totala a imprimantelor si hartiei s-ar putea sa nu functioneze pentru ele asa cum se intampla pentru dvs. Aveti nevoie de contracte si facturi, de exemplu, imprimate pe hartie pentru ca unii clienti nu apeleaza doar la servicii digitale, sa nu mai vorbim despre faptul ca nu toti au posibiliatea unei semnaturi electronice (mai ales cand vorbim despre micile afaceri). Sa nu mai vorbim si despre faptul ca, daca trimiteti ceva in format PDF, nu toti au posibilitatea de a citi sau deschide un asemenea format. Deci, doriti sa se simta „inclusi” sau „exclusi”? Prin urmare, acesta este motivul pentru care este important ca biroul dvs. sa aiba capacitatea de a tipari copii pentru acei clienti care au nevoie de documente in forma fizica.

Ca afacere, arata minunat sa puteti oferi clientilor optiuni, cum ar fi primirea facturilor prin digital sau prin tiparire.

 1. Nu trebuie sa mai spunem ca uneori calculatoarele se prabusesc din motive pe care nu le putem preveni. In cele mai grave situatii, datele personale, documentele si foile de calcul ale companiei dvs. pot fi pierdute permanent si, cel mai probabil, vor prelungi finalizarea proiectelor importante. Acum, nu spunem ca trebuie sa pastrati copii tiparite ale fiecarui document produs de compania dvs., ceea ce ar fi extrem si inutil. Dar ceea ce spunem este sa pastram copii tiparite ale datelor personale si importante ale companiei pe care nu va puteti permite sa le pierdeti. Utilizati hartia pentru a imprima documente importante, cum ar fi documentele contabile, informatiile angajatilor si politicile companiei.

Acestea sunt doar doua motive pentru care trebuie sa aveti mereu hartie pentru copiator. Iti recomandam sa o cumperi de la Papetti.ro pentru ca vei avea mai multe optiuni de alegere si preturi mult mai bune de achizitie.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

2 Comentarii

 1. Iuliana

  21/01/2020 la 6:08 pm

  Foarte bun articolul, multumesc pentru link!

  0

  0

  Dă-i replica

 2. Adriana

  27/01/2020 la 12:34 pm

  Mi-a placut articolul, big like!

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.