Acas' guest post Cumpara stickere frigider de la Folina

Cumpara stickere frigider de la Folina

6 minute de citit
0
0
350

Daca si voi sunteti ca mine, atunci probabil aveti o relatie de love / hate cu magnetii de frigider. Pe de o parte imi plac, pentru ca exista o varietate foarte mare de modele, iar pe de alta parte nu imi place deloc look-ul incarcat care pot sa il ofere usii frigiderului si evident greutatea suplimentara si ocazionalele mici accidente, in care lovesti fara sa vrei un magnet si pica in cele mai neaccesibile locuri.

sticker frigider

Unul din locurile unde puteti gasi o varietate foarte ridicata de stickere frigider si la preturi accesibile este site-ul Folina.ro. Stickerele Folina au diverse forme, dimensiuni si culori, astfel incat cu siguranta veti reusi sa gasiti ceva care sa se potriveasca gusturilor voastre. Diversele modele de stickere sunt printate pe folie transparenta si se aplica cu ajutorul foliei de transfer.

Prima mea experienta cu stickerele pentru frigider a fost cand am mers in vizita la o prietena si am vazut pe usa frigiderului un superb imprimeu floral. Mi-a luat o secunda pana sa imi dau seama ca aveam de a face cu un sticker ce se plia perfect pe dimensiunile usii frigiderului. Astfel am aflat si am fost introdusa in minunata lume a stickerelor ca elemente decorative pentru casele noastre. Fie ca e vorba de stickere pentru frigider, de perete sau pentru diverse accesorii, trebuie sa va marturisesc ca le consider una din cele mai eficiente si ’’cost effective’’ metode, prin care va puteti schimba radical si foarte usor, look-ul locuintei. In ceea ce priveste aplicarea acestora, nu este deloc atat de dificila precum ati putea crede. 

Avand propriul adeziv, pentru aplicare nu aveti nevoie decat de un cutter si o racleta pentru a intinde folia. Avand o gama foarte variata de stickere la dispozitie, doar imaginatia este limita. Printr-o investitie mica puteti schimba radical look-ul oricarei incaperi din casa voastra si puteti readuce la viata alte elemente, care la prima vedere sa socheze de-a dreptul. Un astfel de exemplul, pe care l-am vazut recent, este o combina frigorifica colantata sub forma unui gard viu. Chiar daca este vorba despre o schimbare radicala, cu siguranta mi-a ramas in minte.

Cu Folina.ro, toate aceste lucruri sunt posibile.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.