Acas' guest post Mainile uscate sunt maini curate

Mainile uscate sunt maini curate

2 minute de citit
1
0
1,236

La mine in fabrica exista un criteriu de baza, pe care toti angajatii trebuie sa il respecte. Fiecare dintre ei trebuie sa aplice normele de igiena prevazute in regulament. Pentru a fi sigur ca aceste norme sunt respectate le-am pus la dispozitie toate conditiile.

rola de hartie

In fiecare zi, dupa program, femeia de serviciu isi face treaba de a curata biroul fiecarui angajat iar dusurile, baile si vestiarele sunt luna. Pentru produse de curatare si dezinfectare ma aprovizionez de pe site-ul magazinului Sanito.ro.

Sanito are o experienta vasta in comercializarea acestor produse si activeaza in domeniu de peste 12 ani. De-a lungul timpului, Sanito a colaborat cu toate firmele mari din Romania, aprovizionand cu produsele lor de inalta calitate.

A face cumparaturile de la ei iti ofera multe avantaje, pe langa preturi foarte convenabile, calitatea produselor este cu mult peste ce foloseam inainte sa descopar magazinul lor.

Gama lor de brand-uri este variata dar preferatele mele raman produsele Tork.

Tork este un furnizor de produse pentru igienizare, curatare dar si articole de menaj.

Printre produsele pe care le comand cel mai frecvent este rola industriala Tork. Calitatea acestor prosoape de hartie este foarte buna, deoarece au o putere de absorbtie mare datorita celor 2 pliuri.

Aceasta rola are o lungime de 150 m facand-o foarte economica. Rola industriala Tork poate fi suficienta la 60 de muncitori, timp de o luna.

Rola industriala Tork este o investitie foarte convenabila, mai ales cand ai un numar mare de muncitori. Datorita lungimii de 150 de metri de hartie, aceasta v-a dura mult timp si este foarte eficienta.

Personal, cand achizitionez de pe Sanito.ro, prefer sa cumpar produsele la bax, deoarece nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de inca o rezerva. Acelasi principiu il aplic si atunci cand achizitionez sapun lichid, tot de la brand-ul Tork.

Sapunurile si dezinfectatntii de maini Tork sunt convenabili, deoarece o doza contine 1L si pot fi atasati la dozatoarele Tork pentru sapun. Aceste dozatoare sunt foarte eficiente fiindca se pot aplica pe perete fara sa ocupe spatiu in plus. Un alt avantaj este ca indiferent de cate persoane folosesc sapunul, dozatorul va ramane steril.

Produsele Tork prezinta o calitate optima iar raportate la pret, acestea nu au concurenta. Desi cei mai multi cumparatori se numara din categoria celor care detin o firma sau o fabrica, produsele de pe Sanito.ro sunt preferate si de utilizatorii casnici. Fiind produse profesionale, de inalta calitate, detergentii si dezinfectantii prezinta o garantie mai mare atunci cand dorim sa ne curatam locuintele.

Tork este un produs avizat de Ecolabel, hartia fiind ecologica iar fiecare foaie este decorata cu frunzulite pentru a crea un design cat mai placut.

Sanito.ro este locul ideal de unde sa aprovizionezi afacerea ta cu produse de curatare si intretinere de ianlta calitate. Toate produsele Sanito sunt aprobate de legile in vigoare, fiind extrem de eficiente.

Tork este unul dintre cei mai buni frunizori pentru astfel de produse, iar preturile sunt fara concurenta. Nu cred ca as mai face aprovizionarea din alta parte. Si pentru a avea hartie cat mai mult timp, va puteti achizitiona rola industriala 510 m Tork.

 

P.S.: Articol primit prin email pentru a fi publicat în categoria guest post.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

  1. Gabriela

    13/09/2018 la 6:29 pm

    Foarte bun site-ul, multumesc pentru recomandare.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.