Acas' di tăte pentru toți Idee de afacere… virgină

Idee de afacere… virgină

1 minute de citit
3
0
2,051

Ești cel mai priceput în prăjitul micilor? Faci mici din cea mai proaspătă carne, atât de proaspătă încât animalul respectiv încă mai dădea din coadă și lătra vesel în urmă cu două ore? Sau faci cei mai condimentați mici, atât de condimentați încât să nu se mai simtă gustul de rânced de la carnea stricată? Ai cel mai modern grătar, dotat cu carbuni eco, coș cu evacuare rapidă a fumului, gps, abs, rss, casetofon de ultimă generație din care urlă ultimele hit-uri lansate de maneliștii de seamă, ale caror postere le ții cu mândrie lipite pe și pe lângă grătar?

Ai toate astea și totuși ți-au scăzut vânzările? Ești în pragul falimentului și urmează să te alături rudelor tale în afaceri cu scormonit prin tomberoane?

Ideea e simplă: rebranduiește-te. Se știe ca sex sells așa că lasă-ți imaginația sa zboare, da’ nu prea sus ca se lovește de MIG-urile în picaj.

Uite aici un exemplu de mic sexy. Atât de sexy încât o să ai tot timpul o droaie de cliente care mai de care dornice de… micul tău și de ce nu, clienți, că doar e libertate ce dracu’.

Și mai mult decât atât, poți sa fii sigur că o să primești zeci de complimente pentru tricoul tău Gucci la care se asortează de minune lanțul gros de aur care cănește deja, dar nu te deranjează, că oricum nu se vede din cauza jegului. Toate nefututele și mai ales TOȚI potențialii clienți vor arde de nerăbdare să îți guste micul mic sexy.

A… era să uit. Dacă vezi pe unii că și-l bagă în cur, să nu te superi, asta nu înseamnă ca e de căcat micul tău. Doar că l-ai prăjit un pic cam mult și acum e destul de tare.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

3 Comentarii

 1. spanac

  28/03/2012 la 8:45 am

  ba nene tu nu esti normal :))

  Dă-i replica

  • oltelean

   28/03/2012 la 5:59 pm

   Nu-i adevarat! Nu ai dreptate, nici tu, nici ceilalti patru psihiatri 😀

   Dă-i replica

 2. Roberta

  30/06/2015 la 2:54 pm

  wtf, dude? un mic in forma de… l-ai mancat?

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.