Acas' guest post Fii alaturi de persoanele cu dizabilitati si colaboreaza si tu cu o Unitate Protejata

Fii alaturi de persoanele cu dizabilitati si colaboreaza si tu cu o Unitate Protejata

2 minute de citit
0
0
1,177

Cand am auzit pentru prima data de existenta Unitatilor Protejate m-am bucurat foarte mult, deoarece cunosc multe persoane cu dizabilitati care-si gasesc foarte greu un loc de munca.

O Unitate Protejata este o companie care are angajati cel putin 30% persoane cu dizabilitati.

In Romania nu sunt multe companii care lucreaza ca si Unitati Protejate, dar partea buna e ca numarul lor este in crestere. Compania DDD este una dintre firmele care lucreaza ca si Unitate Protejata.

Compania DDD - Romania

CompaniaDDD este o firma deratizare deschisa in anul 2011 si a primit avizul de functionare ca si Unitate Protejata in 2016. Insa, compania a inceput sa functioneze ca Unitate Protejata in 2014. De atunci si pana astazi a avut o multime de angajati cu dizabilitati. Acestia nu s-au plans niciodata de faptul ca au fost discriminati la locul de munca sau ca au avut vreun fel de probleme.

Cei de la CompaniaDDD.ro colaboreaza cu diverse firme care au nevoie de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si in schimbul acestei colaborari companiile respective nu trebuie sa mai aiba angajati cu dizabilitati sau sa plateasca anumite sume de bani catre bugetul de stat pentru ca nu au astfel de angajati. In Romania, companiile care au mai mult de 50 de ani sunt obligate de lege sa aiba macar 4% angajati cu dizabilitati. Daca nu, trebuie sa colaboreze cu o Unitate Protejata sau sa plateasca o anumita suma catre bugetul de stat, asa cum am spus mai sus.

Compania DDD urmareste implicarea activa a persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii. Si tu poti ajuta, colaborand cu o astfel de firma sau dand vestea mai departe.

Viata persoanelor cu dizabilitati poate fi imbunatatita simtitor in momentul in care ele au un loc de munca. Foarte multe persoane cu dizabilitati sunt apte sa lucreze in anumite domenii. Angajatii companiei DDD sunt atenti selectati cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania. Ei sunt persoane serioase, muncitoare si cu aptitudini deosebite.

Compania DDD este singura firma autorizata DDD si Unitate Protejata din Romania. Ea respecta toate prevederile legale, lucreaza cu solutii de calitate si cu oameni care stiu exact ce au de facut. Programul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie este stabilit de comun acord, ai garantie intre cele 2 executii pe toata durata contractului si termen de plata de 30 de zile de la data emiterii facturii.

Daca vrei servicii DDD de calitate, servicii care corespund standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, intra pe CompaniaDDD.ro.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.