Acas' guest post De unde ne alegem colaboratorii?

De unde ne alegem colaboratorii?

1 minute de citit
2
0
1,215

Ai o firma? Mai mult ca sigur vei avea nevoie de colaboratori, clienti, furnizori. Desigur, adesea apelam la metoda “din vorba in vorba” dar, oare, este sigura?

colaboratori

De exemplu, daca esti din capitala, cu siguranta numarul firmelor si companiilor de pe piata este foarte mare. Ar fi o munca titanica sa stai si sa cauti pe Google diverse informatii sau companii. Doar in capitala sunt inregistrate peste 156000 de firme . Dar, ce ar fi daca ai dispune de o lista firme Bucuresti? Ar fi mult mai usor, cu siguranta, sa iti alegi partenerii sau colaboratori si asta pentru ca, avand in posesie un astfel de document online, vei avea informatiile necesare.

De exemplu, daca alegi sa achizitionezi lista firmelor din Bucuresti pusa la dispozitie de Marketingdirect.biz vei avea urmatoarele date, despre orice firma:

– Denumirea completa a firmei sau companiei;

– CUI;

– Numar de inregistrare la Registrul Comertului;

– Tipul firmei, adica daca este SRL, SA, PFA si asa mai departe;

– Adresa, atat a sediului central cat si a filialelor in cazul in care este o firma cu mai multe puncte de lucru;

– Cine sunt persoanele de contact, cu nume si numere de telefon;

– Adrese de mail, site, numere de fax;

– Informatii de ordin financiar cum ar fi capitalul firmei, cifra de afaceri, datorii, pierderi si tot ce tine de acest subiect;

– Numarul de anagajati;

– Daca au colaborari cu alte companii si multe alte informatii.

Iti poti alege domeniul sau domeniile de care esti interesat, indiferent daca este vorba de transporturi, agricultura, industrie, alimentatie sau chiar institutii publice.

Totul va fi facut exclusiv pe specificatiile tale si vei avea o sursa de informatii ordonata, mereu actualizata si cu date cat mai precise. Cu o astfel de lista vei merge la sigur, indiferent daca doresti sa ai parteneriate cu o anumita firma sau, pur si simplu, vrei sa vezi cine mai e nou pe piata, sa afli date despre concurenta. Nu este doar o lista care iti ofera niste informatii ci si o strategie de marketing.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

2 Comentarii

 1. Fotograful

  30/08/2018 la 3:31 pm

  Din pacate, nimeni nu poate garanta calitatea profesionala a serviciilor oferite de colaboratori. Tot tu, pe propria piele, vei descoperi, atunci cand apelezi la ei. Lista firmelor te ajuta doar sa gasesti.

  Dă-i replica

 2. Cristian

  04/09/2019 la 1:28 pm

  Am avut nevoie de cativa colaboratori pe parte de fotografie, si am gasit aici [link dezactivat] de unde am ales unul cu care am avut si o colaborare de succes. Parerea mea este ca nu ai de unde sa stii daca tipul cu care urmeaza sa colaborezi este sau nu profesionist, dar te poti ghida si dupa ce spun cei din jur (in cazul asta, de pe internet)

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.