Acas' guest post Cum sa scapi de povara curatarii canapelelor

Cum sa scapi de povara curatarii canapelelor

3 minute de citit
2
0
1,330

Canapelele sunt obiectele cele mai importante din casa, fie ca vorbim de utilizarea lor personala sau de utilizarea lor de catre persoanele venite in vizita. De aceea, aspectul lor conteaza foarte mult.

Max Cleaning va pune la dispozitie serviciul de curatare canapele, asigurandu-va ca acestea vor arata ca noi dupa acest proces. Curatarea canapelelor se va face dupa anumite standarde si urmand anumiti pasi, avand grija ca obiectul supus curatarii sa nu sufere deteriorari in cadrul acestui proces.

curatare canapele

Ne concentram atentia in primul rand asupra materialului din care este confectionata canapeaua pentru a face o alegere buna a substantelor si a instrumentelor de curatare. Ulterior, vom verifica petele care se afla pe suprafata canapelei. In procesul de curatare canapele se va alege procedura eficienta in functie de material si pata, deoarece fiecare material are sensibilitatea lui si trebuie curatat dupa anumite norme pentru a nu suferi deteriorari. De aceea, primul lucru pe care il vom face dupa analizarea materialului si a petei, va fi aspirarea canapelei pentru a indeparta praful din toate partile ei, in unele locuri fiind greu de patruns atunci cand vrem sa o curatam singuri, acasa. Fiecare parte a canapelei necesita atentie si obiecte de curatare diferite.

Dupa aceste procese, Max Cleaning se va ocupa de spalarea canapelelor, folosind o tehnologie moderna si tehnici speciale. Metoda injectie-extractie va asigura o curatere in profunzime a canapelelor, petele si alti alergeni fiind indepartati, pastrandu-se culoarea si integritatea canapelei.

Canapelele spalate cu ajutorul tehnologiei injectie-extractie se vor usca in scurt timp. Culorile canapelelor vor fi reimprospatate, iar textura acestora va capata aspectul initial.

Personalul atent instruit se va asigura ca obiectele vor fi prelucrate si curatate conform standardelor, tinandu-se cont ca fiecare obiect in sine are caracteristici diferite si necesita un alt proces sau o alta metoda de curatare. Si petele sunt diferite, acestea necesitand o analiza corecta pentru a putea fi indepartate fara a afecta imaginea canapelei.

Acest lucru este greu de efectua acasa. Max Cleaning va ajuta sa scapati de aceasta povara si va ofera si serviciul de curatare canapele. Nimic nu e mai placut sa te poti aseza pe o canapea curata, care miroase a placut si care te duce cu gandul la relaxare.

Sa nu vorbim de nervii pe care o curatare a unei canapele ti-i produce. Intrucat este un obiect destul de mare si ocupa un spatiu in interiorul unei camere, aceasta este greu de manevrat, avand si protiuni unde fara instrumentele de curatare necesare nu poti patrunde. Acasa poti curata doar la suprafata o canapea, ascunzand astfel germenii care vor ramane pe aceasta. Iar daca vorbim de o pata mai mare sau facuta de o anumita substanta sau un anumit produs, fie el cosmetic sau de mancare, procesul de curatare va fi si mai greu si poate duce la decolorarea canapelei in locul unde e pata, mai ales atunci cand se utilizeaza produse de curatare comune.

Max Cleaning va sta la dispozitie cu solutii profesionale si personal calificat. Metodele folosite de noi sunt profesionale, iar avantajele de care va veti bucura vor consta intr-un buget mic pentru curatenie, o canapea curatata in profunzime si placut parfumata si accentuarea culorilor canapelei. Mergem pe calitate, de aceea va asiguram ca bugetul pe care il veti aloca acestui serviciu nu va depasi bugetul pe care l-ati fi alocat produselor de ingrjire, intretinere si curatare a canapelei.

Max Cleaning se va asigura ca acest proces va fi efectuat in siguranta si in conditii optime pentru a nu aduce deteriorari obiectului curatat

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

2 Comentarii

  1. Dorin

    01/04/2016 la 12:06 pm

    Incerc sa caut si eu astfel de solutie, dar in Craiova..

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.