Acas' guest post Cum sa imprimi o imagine mare folosind programul Microsoft Paint

Cum sa imprimi o imagine mare folosind programul Microsoft Paint

5 minute de citit
0
0
1,506

La ora actuala, exista pe piata imprimante si multifunctionale foarte evaluate, precum si programe utile pentru oricine, de la angajatii unor birouri sau ai bancilor, secretare, cadre didactice sau studenti. Presupunand ca aveti de finalizat un proiect care necesita printarea unei imagini foarte mari, va trebui insa sa va descurcati cu ce aveti: o imprimanta care foloseste dimensiuni obisnuite pentru hartie, cum ar fi A3 sau A4. Acest lucru este posibil chiar si fara a merge la un laborator foto unde sa printati acea imagine la dimensiunea sa originala. Aflati cum in continuare!

print color

Folosind o imprimanta sau o multifunctionala laser color Kyocera, puteti printa rapid un numar mare de pagini si chiar imagini de formate mai mari. Tot ce trebuie sa faceti este sa va familiarizati cu Microsoft Paint, care este usor de operat de oricine si nu presupune cunostintele avansate pe care le impune folosirea lui Adobe Photoshop, de exemplu.

Puteti folosi imprimanta dumneavoastra de acasa pentru a tipari orice imagine doriti pe mai multe pagini. Suplimentar, veti avea nevoie de banda adeziva pentru a forma imaginea propriu-zisa. Un instrument eficient cum este Microsoft Paint va permite sa printati imagini de dimensiuni mari pe mai multe pagini, iar procedeul este foarte simplu, daca respectati urmatorii pasi:

Procedeul este valabil si daca folositi Windows 7, Windows 8.1 sau Windows 10.

  • Mai intai, deschideti programul Microsoft Paint. Dupa ce a aparut fereastra, incarcati imaginea preferata pe care intentionati sa o tipariti.
  • Configurati setarile in Paint pentru ca imaginea ta sa se imprime pe mai multe pagini

O data ce se afiseaza fereastra de dialog aferenta Initializare pagina, veti gasi optiunile Dimensiune, Orientare si Margini, alaturi de o sectiune numita Scalare, introducand valorile care se potrivesc.

Nu mai trebuie decat sa dati OK si sa salvati setarile realizate.

  • Urmatorul pas consta in imprimarea imaginii cu Paint pe numarul de pagini dorit.
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.