Acas' di tăte pentru toți Cu Dreamies, pisica are cei mai ascultători stăpâni

Cu Dreamies, pisica are cei mai ascultători stăpâni

1 minute de citit
2
0
1,312

De când am început să-mi recompensez pisica cu snackuri Dreamies, am dezvoltat, așa … un reflex condiționat. La fel ca Pavlov … rusnacul ăla care de fiecare dată când se aprindea becul simțea nevoia să dea mâncare la câini.

De când s-a dat pe Dreamies, mâța mea și-a făcut și un mieunat mai altfel. Din ăla cu multe „e-uri”. Păi nu? E-uri mâncă, e-uri zice. Un fel de „Mieeeeeeeeeeeeeeeeu” amenințător. Ăla-i semnalul că trebuie să-i fac pe plac. Dacă nu-mi ascult instinctele și mă fac că uit, e jale. Devine agresivă, mă zgârie și mă mușcă de picioare. Cred că atunci intră în sevraj, drogata naibii.

Nu știu de unde o fi învățat să muște în halul ăsta, că la noi în familie nu vede așa ceva. Suntem și noi oameni civilizați, nu ne mușcăm, nu ne zgâriem și nici nu urlăm unii la alții cu „e-uri” lungi. Cred că se uită prea mult la „Acces direct” și de acolo are apucăturile astea huliganice.

Junkie cat!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

2 Comentarii

 1. Alexandru Marias

  30/09/2014 la 7:03 am

  Haha… asa da pisica 🙂
  Nu o vinzi?

  Dă-i replica

 2. meciuri online live

  07/10/2014 la 1:56 pm

  Eu ii dadeam whiskas si cand uitam sa ii dau ma ataca prin casa, imi sarea in spate ( se urca pe sifonier / masa de birou )… erau faze demne de youtube :)) pacat ca nu avea cine sa filmeze :))

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.