Acas' di tăte pentru toți Cu banii nu poți cumpăra timpul, dar poți să-ți iei un ceas

Cu banii nu poți cumpăra timpul, dar poți să-ți iei un ceas

2 minute de citit
2
0
1,046

Time waits for nobody”… cam așa ne (în)cânta Freddie Mercury. Timpul, exact ceea ce nu avem niciodată de-ajuns … mai ales cel liber. Timpul ăsta care nu e apreciat la adevărata sa valoare, pe care îl pierdem atât ușor chiar dacă suntem conștienți că nu-l mai putem aduce înapoi. Și parcă odată cu înaintarea în vârstă, timpul ăsta nărăvaș pare că se grăbește să treacă și mai repede.

Și dacă timpul este așa de prețios, de ce să nu-l măsori cu un ceas pe măsură?

Îmi aduc aminte de primul meu ceas de mână… bun ceas… nu pot să zi că era. Nu arăta el ora exactă (probabil că și pentru el timpul trecea în valuri, când mai repede – când mai încet), nu era nici prea arătos, dar o mare calitate tot a avut: nu a stat. Serios, nu a stat … prea mult la mâna mea, că l-am dat la schimb pe abțibilduri cu fotbaliști.

Și de atunci am tot schimbat ceasuri într-o veselie. Nici acum nu-mi pot da seama cum poate tata să aibă același ceas Raketa de zeci de ani, că la mine nu rezista un ceas mai mult de o lună. Ceva se tot întâmpla cu ele… fie le spărgeam accidental, fie se stricau ca din senin. Cred că sunt bântuit de un demon al ceasurilor. Cum pun mâna pe vreun ceas, ceva rău i se întâmplă. 

Dar mă bate gândul să înving blestemul ceasurilor rele și să-mi fac cadou de Crăciun sau de Moș Gerilă (pentru nostalgici). Mă simt pregătit să port din nou ceas și dacă tot e să fie, păi atunci să fie într-un … ceas bun.

Și dacă tot e febra reducerilor de prețuri, atunci de ce să nu profit? Că doar între 21 și 28 noiembrie pe CautCeas.ro găsești cele mai tari oferte de Black Friday.

Am de ales între două modele, ambele Casio, ambele Edifice, frumoase și cu alte funcții (în afară de indicatul orei) pe care nu le cunosc, dar voi avea destul timp să le descopăr:

http://www.cautceas.ro/cumpara/casio-edifice-efr-529d-1a2vuef-7756143

casio-edifice

http://www.cautceas.ro/cumpara/casio-edifice-efr-535bk-1a2vuef-7756145

casio-edifice-negru

Grea decizie, că amândouă ceasurile sunt 100% originale, noi, în cutie și vin împreună cu manualele oferite de producător, măcar așa învăț și eu să folosesc funcția „chronograph”. Rezistente, cu carcase din oțel, le pot lovi liniștit, că știu că-s rezistente. A, da și sunt cu mecanism quartz, numai bune pentru un uituc ca mine… Ce? Să mai țin minte și că trebuie întoarsă cheița la ceas în fiecare seară? Ar fi prea mult.

Acum trebuie doar să mă hotărăsc ce culoare îmi place mai mult: argintiul sau negrul?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

2 Comentarii

 1. Ceasuri de mana barbati

  04/10/2016 la 8:30 am

  Ceasurile prezentate sunt foarte bune. Casio Edifice sunt la un raport calitate/pret foarte bun pentru ceasuri sport

  Dă-i replica

 2. tutoriale html

  04/10/2016 la 8:20 pm

  Ceasurile arata foarte bine… in aceste poze marii.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.