Acas' gura pacatosului Coca-Sfântu’ – și pocăiții au cocalarii lor

Coca-Sfântu’ – și pocăiții au cocalarii lor

1 minute de citit
1
0
2,358

Faceți cunoștință cu DaniiB, un cocalar ordinar care folosește în scris literele k și j mai mult decât necesar și cu mare frică de cratime. Dar ceva-ceva îl face pe individ să iasă din anonimatul cocălăresc, precum păduchele în frunte. De parcă nu i-ar fi deajuns că e țărănete-cocalar, pe deasupra mai e și pocăit, săracul.

 Asta ne mai lipsea, că în rest avem de toate. Un nou curent monden de prea-sfinți cocalari și neîntinate pițipoance care să se roage la DOOmnezeu și-l preaslăvescă pe Ysus. Dar nu cumva să-și exprime rugăciunile în scris că-l apucă pe Doamne-Doamne durerile de cap.

Danii – cu doi de „i”, acest sfânt pogorât din ceruri printre noi, păcătoșii, are și pagină oficială de Facebook unde ne împărtășește puțin câte puțin din înțelepciunea sa nemărginită:

cocalar

Dar acum pagina oficială a lui Danii – cu doi de „i” – este loc de pelerinaj pentru fanii și fănițele care-și exprimă durerea, căci Danii – cu doi de „i” – a fost pedepsit de Doamne-Doamne:

cocalarul pocait

Dar de ce ar avea nevoie Danii – cu doi de „i” – de official fanpage? Cum? Nu știați? Păi pe DaniiB al nostru îl chinuie talentul și Duhul Sfânt, s-a apucat de cântat și din când în când mai scoate câte o piesă spontană.

 

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

Un comentariu

  1. marco

    18/02/2014 la 1:29 pm

    Ii stiam pagina de facebook, este destul de amuzanta. Trolii au de lucru in fiecare zi :))

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.