Acas' guest post Ce trebuie sa stii despre imprumuturile Happy Credit

Ce trebuie sa stii despre imprumuturile Happy Credit

1 minute de citit
0
0
2,327

Daca te afli intr-un impas financiar sau daca iti doresti sa iti cumperi o casa, o masina sau ceva ce iti doresti de mult, Happy Credit iti vine in ajutor cu un imprumut rapid pentru a rezolva problema pe care o ai.

Cine sunt cei de la Happy-Credit.ro? Ei bine, trebuie sa stii ca Happy Credit este o institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, care ofera credite persoanelor care solicita acest lucru.

happy credit

Daca te intereseaza un astfel de credit, trebuie sa indeplinesti cateva conditii de eligibilitate. Acestea sunt urmatoarele : varsta minima 18 ani, venitul minim lunar 400 lei, locuinta in Bucuresti si 1 luna vechime la locul de munca.

Creditele rapide sunt intr-adevar acordate rapid si posesorii lor pot fi salariatii si pensionarii. Pentru a intra in posesia unui imprumut, salariatii trebuie sa depuna o copie a cartii de identitate, iar pensionarii talonul de pensie si copia cartii de identitate.

Happy Credit ofera doua mari tipuri de credite: cu buletinul si imprumutul cu garantie pe apartament sau casa.

Creditul cu buletinul este foarte simplu de obtinut. Poti imprumuta intre 1.000 si 10.000 lei. Acest credit se acorda in maxim 24 de ore de la completarea dosarului, are rate fixe si nu necesita garantii. Pentru un astfel de imprumut ai nevoie de un venit minim de 400 lei.

Daca vorbim de un credit cu ipoteca lucrurile sunt putin mai complicare, deoarece vorbim de un imprumut mult mai mare, de un imprumut cuprins intre 5.000 si 225.000 lei. Pentru a putea primi un astfel de imprumut trebuie sa ai un imobil care iti apartina, astfel incat sa il poti folosi ca si garantie.

Creditele acordate de Happy Credit sunt confidentiale. Daca vrei sa nu stie absolut nimeni de imprumutul tau, nimeni nu va sti, insa, pentru acest lucru trebuie sa iti platesti ratele la timp.

Daca vrei un credit rapid si simplu, Happy Credit e solutia. Aici vei gasi intotdeauna transparenta, simplitate, profesionalism si seriozitate.

Poate e momentul sa iti renovezi locuinta, sa iti schimbi masina sau de ce nu, sa pleci in vacanta mult visata.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.