Acas' politichia de mărgăritar Cântăreții candidează la parlamentare

Cântăreții candidează la parlamentare

1 minute de citit
5
0
1,795

De parcă n-ar fi destul că avem o clasă politică „cu cântec”, (prea) mulți cântăreți vor să își facă auzite vocile în Parlament.

Scăpat de Almăşeanca, Victor Socaciu e deja obişnuit cu scaunul moale de parlamentar. Nu prea i-a reușit legea cu dublarea filmelor stăineze în limba română, dar speră să mai prindă un loc călduț  și anul ăsta, poate-poate îi iese legea și îl face pe De Niro să înjure în română.

Mihai Sturzu – pentru cei cărora numele nu le spune nimic, e ăla cu față de idiot din „trupa” HI-Q. Speră și el să-și odihnească poponețul greu încercat pe fotoliile din Parlament. Glumeam, Mihăiță nu e poponaut … nici Botezatu nu e, nici vj Zara.

La naiba! Cu fața asta îl bagă în călduri pe Mircea Solcanu, alt ne-popo din show-biz-ul mioritic.

mihai sturzu

Ginerică de senator, putea Cici din Sistem să stea departe de aleșii neamului? Poate o prinde și el un girofar, că îi trebuie la spectacole. Cici, vezi că ălora le plac butoaiele pline, de golit au ei grijă.

Se putea să lipsească martie din post? Prodanca a bătrână are și ea de gând să-și odihnească moaștele prin parlament. Acum ia lecții de jonglat de la fie-sa extraterestra.

O să avem un parlament de-a dreptul în-cântător. Vai și amar.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria politichia de mărgăritar

5 Comentarii

 1. proiect casa

  31/10/2012 la 12:59 pm

  „pentru cei cărora numele nu le spune nimic, e ăla cu față de idiot din „trupa” HI-Q.” hahahahaha, esti criminal =))

  Dă-i replica

 2. dragos carneci

  06/11/2012 la 12:33 pm

  adevarat ce fata are dobitocul asta….si ce esarfa „cool” are.

  Dă-i replica

 3. Andreea

  05/12/2012 la 9:20 am

  Doamne unde o sa ajungem?Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut pe acest Mihai Sturzu pe afis …Chiar ma gandeam ca e un fel de gluma…

  Dă-i replica

 4. ionut

  05/01/2013 la 12:07 am

  Sunteti invidiosi, doar pentru ca e semi analfabet, doar pentru ca nici la scoala nu se ducea pentru ca avea formatie,doar pentru ca e copil de bani gata, doar pentru ca e increzut, doar pentru ca el a creat zgomote pe care altii le luau drept muzica aveti pata pusa pe el? Il cunosc personal, si sunt fericit ca l-am evitat toata copilaria, acum a plecat in sfarsit la bukale, unde impreuna cu alti 587 oameni de incredere o sa salveze Romania, o sa va rezolve problemele, o sa va ajute cum nimeni n-a mai stiut s-o faca. Avand in vedere ultimul interviu pe care l-a avut, si citez „vreau sa insanatosesc sistemul de invatamant din Romania”, si avand in vedere ca era tot timpul absent de la scoala pentru ca era ocupat cu „muzica” , profesorii ii dadeau note din burta, ma intreb ce idee revolutionara are. Sa speram ca ajunge senator pe viata, sau europarlamentar, si asa vorbeste multe limbi straine, romana, ungureste, maghiara s.a.m.d
  mult bine, si multe voturi pentru stimatul domn strutu.

  Dă-i replica

 5. ionut

  05/01/2013 la 12:09 am

  E adevarat ca e casatorit? Cu o femeie?si ea stie? Nu mai are apropouri cu piticul ala cu care avea formatie de se iubeau ei doi pe ascuns?

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.