Acas' guest post Camerele de termoviziune – o adevarată provocare

Camerele de termoviziune – o adevarată provocare

3 minute de citit
0
0
1,131

Ați auzit despre avantajele imaginii termice, dar nu sunteți siguri exact ce este sau cum vă poate ajuta? Nu știți la ce se pot folosi camere termoviziune ?

camera de termoviziune

Imaginile termice pot ajuta la detectarea multor ineficiențe în jurul locului de muncă și chiar al casei. La locul de muncă, puteți identifica problemele care ar putea crea timp de criză, precum și ineficiențe atât în timp, cât și în costuri. În casa sau în clădirea dvs. puteți economisi bani prin identificarea și stabilirea zonelor de potențiale pierderi de energie care ar trebui să ducă la economii rapide.

În viață, facem adesea corecții la primele noastre impresii sau la primele acțiuni. Indiferent dacă urmărim direcțiile în timpul conducerii, ne punem pe cântar pentru a verifica greutatea sau adăugăm și mai mult zahăr la cafeaua noastră, corecțiile sunt o parte importantă. Fără corecții nu ajungem acolo unde mergem, cântărim prea mult (niciodată prea puțin!) sau cafeaua nu este bună.

Pentru cei care folosesc aceste instrumente şi anume camere termoviziune, corectarea măsurătorilor sunt esenţiale pentru a se asigura că direcțiile de conducere îi ajută să ajung acolo unde vor.  Camerele cu termoviziune văd toate sursele pur și simplu ca radiații și convertesc suma totală într-o temperatură aparentă.

Pentru a înțelege efectul vântului sau convecția forțată pe o suprafață, trebuie să înțelegem mișcarea de bază a transferului de căldură. Energia termică se mișcă întotdeauna de la cald la frig, cu excepția cazului în care există o forță externă care schimbă mișcarea naturală a energiei termice.

Indiferent dacă observați un obiect în afara sau în interiorul instalației dvs. sau în casa clientului dvs., o cameră cu termoviziune trebuie să știe ce se întâmplă cu împrejurimile. Convecția forțată poate veni sub forma unui vânt, a unui ventilator sau chiar a unei pompe, iar rezultatul acestei convecții forțate va afecta temperatura țintă.

Indiferent dacă inspectați clădiri, acoperișuri sau aparate electrice sau mecanice, atunci când aveți o abundență de mișcare a aerului pe o suprafață, există o creștere a pierderilor de căldură sau a câștigului pe această suprafață de la răcirea sau încălzirea convectivă. Cu ajutorul unor camere termoviziune munca vă este ușurată.

Fiecare utilizator de camere termoviziune știe că, fără o măsurare a temperaturii imaginii în focalizare, poate să nu fie exactă și este mult mai ușor să „pierdeți” problema. Camerele cu termoviziune care au funcția Auto Focus vă vor spune exact unde trebuie să vă concentrați.

De asemenea, mulți care doresc să cumpere camere termoviziune se gândesc la ce distanță poate camera cu infraroșu să detecteze o țintă. Cu alte cuvinte, care este capacitatea camerei de a captura detalii foarte mici la distanțe mari. Când ne gândim la o supraveghere eficientă, este într-adevăr un criteriu bun pentru diferențierea unui senzor de celălalt.

Deoarece alegerea celor mai potrivite camere termoviziune poate fi o adevărată provocare, ARC Braşov oferă suportul necesar pentru a fi siguri că optați pentru cele mai bune produse.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.