Acas' guest post Calitate inainte de toate

Calitate inainte de toate

2 minute de citit
0
0
972

Exista multe lucruri care fac diferenta intre un produs de calitate superioara si unul de calitate inferioara, in functie de tipul de produse de care este vorba, ca de exemplu in cazul hainelor sau a electronicelor.

De aceea, in cazul telefoanelor, diferenta de pret dintre unul high-end si unul entry-level este foarte mare, ca si rezultatele pe care ni le ofera. De la materialele utilizate pentru contructia acestora pana la programele software pe care le pot utiliza acestea.

calitate

Produsele de slaba calitate pot fi realizate si comercializate din doua principale motive, fie pentru a le oferi oamenilor care nu au acces la produsele de calitate superioara o alternativa mai ieftine, fie pentru a realiza ceva cu un cost de productie minim si care sa ofere un profit bun producatorilor. Insa utilizarea anumitor produse de slaba calitate ne poate afecta in anumite cazuri. Hainele din materiale ieftine ne pot crea alergii sau iritatii ale pielii, aparatele de slaba calitate ne ofera doar rezultate minime, materialele de constructie ieftine nu ne garanteaza constructii rezistente si tot asa, exemplele fiind extrem de multe.

Nu putem nega insa ca si unii producatori de produse de top isi vand produsele la preturi mult mai mari decat ar fi normal si utilizeaza uneori materii prime de calitate mai slaba decat declara. Dar exista pe de alta parte si cei care folosesc tot ceea ce este mai bun pentru realizarea produselor si le ofera clientilor la preturi accesibile, reale. Printre acestia, si compania Schoeller Allibert care se ocupa cu realizarea de produse din plastic: navete, lazi, paleti, containere, recipiente si multe altele. Acestia stiu sa puna pe primul loc lucrul care conteaza cel mai mult in orice business, clientul, in acest caz alte firme si companii care sa utilizeze produsele realizate de catre cei de aici.

De la un client la altul, cerintele difera, mai ales cand un produs trebuie creat pentru a reprezenta cat mai bine brandul pentru care este destinat. Asta inseamna ca multe aspecte trebuie schimbate sau adaptate dupa cerintele clientului, de la capacitatea de incarcare pana la grosimea bazei/peretilor, culoarea, tipul de imprimare care urmeaza sa fie realizata. Printre produsele celor de la Schoeller Allibert gasim si binecunoscuta naveta bere in diverse variante de dimensiuni si design. In timp ce unii clienti doresc ca produsul sa fie mai vizibil decat logo-ul sau brandul altii doresc exact invers, asa ca echipele tehnice trebuie sa se conformeze. Iar pana in momentul de fata au reusit acest lucru cu succes, numeroase branduri utilizand produse realizate aici.

Ca in cazul oricarui produs, si in cazul navetelor de bere, dar si a celorlalte produse Schoeller Allibert sunt realizate teste de rezistenta si de eficienta in utilizare pentru a le oferi clientilor chiar mai mult decat au nevoie, daca este posibil, asigurand astfel faptul ca si pe viitor acestia vor apela tot la produsele de la aceasta companie, un parteneriat pe termen lung, cu alte cuvinte care sa aduca beneficii ambelor parti. Putem realiza astfel ca aceasta companie este una ce ne poate oferi calitatea de care avem nevoie.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.