Acas' guest post Cum sa ai o buna relatie cu proprietarul de la care ai inchiriat un apartament

Cum sa ai o buna relatie cu proprietarul de la care ai inchiriat un apartament

1 minute de citit
1
0
1,346

Nu toata lumea isi permite sa cumpere vile in Pipera, cu toate ca vilele de vanzare din Pipera sunt la mare cautare. Unele persoane nici macar nu isi permit sa isi cumpere o garsoniera. In situatia in care vrei sa locuiesti intr-un apartament din orice oras si nu iti permiti sa il cumperi, cea mai simpla solutie e inchirierea.

In general, apartamentele sunt inchiriate de studenti sau de persoanele care vor sa locuiasca pentru o perioada de timp intr-un anumit oras.

inchirieri-case-vile

Daca si tu ai optat pentru o chirie, trebuie sa ai in vedere faptul ca relatia cu proprietarul conteaza foarte mult.

De multe ori, chiriasii se plang de faptul ca nu se pot intelege cu proprietarii. Ca sa nu ai astfel de probleme e nevoie in primul rand de respect. Respecta-ti proprietarul si vorbeste frumos cu el inca de la prima intalnire.

Apoi, stabileste inca de la inceput o serie de reguli. E important sa vorbiti inca de la inceput de cine anume plateste reparatiile in cazul in care ceva se strica fara vina ta in apartament. Trebuie sa stabiliti in ce data a lunii se plateste chiria si ce se intampla in cazul in care se intarzie. E important sa vorbesti deschis inca de la inceput.

Pentru o buna relatie cu proprietarul trebuie sa si respecti bunurile pe care acesta le are in apartament. Un chirias care se respecta e un chirias care se poarta in apartamentul inchiriat asa cum s-ar purta daca apartamentul ar fi al lui. Gandeste-te la faptul ca la urma urmei tu stai acolo si trebuie sa traiesti in conditii bune.

Aceste reguli sunt reguli simple pe care trebuie sa le ai in vedere. Mai sunt insa si altele de care trebuie sa tii cont.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

  1. Marian

    13/07/2016 la 5:09 am

    Trebuie sa pastreze linistea si curatenia !

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.