Acas' guest post Bucureștii Noi, un cartier în plină ascensiune

Bucureștii Noi, un cartier în plină ascensiune

3 minute de citit
2
0
3,361

Iei tot mai mult în calcul necesitatea achiziționării unui apartament bun în București, iar cele de lux sau din complexuri rezidențiale sunt cele care îți atrag cel mai mult atenția. Este și normal, deoarece ai o mulțime de avantaje, așa că ai început deja să cauți apartamente de vanzare Bucuresti. Totuși, ți-ar fi mult mai ușor dacă ai alege de la bun început o zonă în care ți-ar plăcea să locuiești și apoi să apelezi la serviciile unei agenții imobiliare profesioniste care are în portofoliul său astfel de oferte. Noi venim chiar și cu o propunere pentru tine, și anume un apartament în zona Bucureștii Noi.

Un cartier în care s-a construit mult

Bucureștii Noi este un cartier al Capitalei în care, în ultima vreme, s-a construit destul de mult, și oferă destul de multe opțiuni pentru un stil de viață ceva mai ridicat. În plus, chiar în plin centrul al cartierului se află Parcul Bazilescu – fostul Nicolae Bălcescu înainte de Revoluția din 1989. Există multe oferte de apartamente de vanzare Bucurestii Noi care ar putea fi o opțiune demnă de luat în seamă pentru tine și familia ta.

O bună infrastructură

Ceea ce mulți bucureșteni apreciază la această zonă este infrastructura, una foarte bună. De asemenea, străzile sunt dispuse sub formă de grilaj, și ce-i drept, cele mai multe spații de locuit sunt vilele, dar nici apartamentele nu sunt de evitat. Ba chiar dimpotrivă, iar pentru a te convinge, programează câteva vizionări cu ajutorul celor de la agenția imobiliară și vei vedea că nu am exagerat cu nimic.

Aer curat și multă vegetație

Știm cu toții cât de mare este nivelul poluării în Capitală. Cu toate acestea, mai există și unele zone – cum este și cazul Bucureștii Noi, unde avem de a face cu multă vegetație și un aer curat. La aceasta contribuie din plin grădinile caselor, parcul despre care tocmai ce ți-am amintit și Lacul Grivița aflat în apropiere.

Acces ușor spre aeroporturi

Bucureștii Noi este o zonă preferată de oamenii de afaceri autohtoni, dar și cei de peste hotare. Faptul că permite accesul ușor către cele două aeroporturi contribuie din plin la asta. De asemenea, străzile și trotuarele au fost modernizate și ai acces la toate utilitățile. Să nu uităm nici de investițiile mari din zonă, cum ar fi Hypermarket Carrefour Colosseum, Penny Market și lista va fi completată cât de curând cu multe altele.

Zonă aerisită, trafic redus

Spre deosebire de alte zone din București, avem de a face cu una mult mai aerisită, și cu un trafic sensibil redus față de alte cartiere ale Capitalei. Dacă te-ai săturat să te umpli de nervi în fiecare zi din acest motiv, ai găsit cel mai bun argument să te muți aici. Cu siguranță nu vei regreta decizia luată, una care se va dovedi perfecta pentru tine și familia ta. Pentru că da, avem de a face cu unul dintre cele mai sigure cartiere unde ți-ai dori să îți crești copiii.

Multe blocuri noi

Chiar dacă peisajul urban din Bucureștii Noi încă mai este dominat de vile și case, asta nu înseamnă că blocurile nu există aici. Dimpotrivă, s-au construit astfel de locații, de înălțimi reduse, aflate în imediata apropiere a stațiilor de metrou și a mijloacelor de transport în comun.

Este foarte simplu să ajungi rapid în cele mai importante zone ale Capitalei. Să locuiești într-unul dintre apartamentele din această zonă poate fi asemănat cu perfecțiunea, deoarece ai o mult mai bună intimitate, contorizare separată și chiar centrală termică proprie. În acest fel vei putea să controlezi mult mai ușor costurile de întreținere, și să nu uităm nici de faptul că există destule locuri de parcare în apropierea acestor blocuri.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

2 Comentarii

 1. Instapress

  10/04/2023 la 9:32 am

  Felicitari pentru ca ai inceput sa cauti un apartament in Bucuresti si ceara cercetezi zonele in functie de avantajele pe care le ofera. Bucurestii Noi este una dintre cele mai bune zone cu aerisita, trafic redus, si investitii mari in materie de complexuri rezidentiale si blocuri noi. Sper ca informatiile oferite sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru tine si familia ta!

  Dă-i replica

 2. Daniela B

  13/03/2024 la 6:36 pm

  Am auzit si eu ca acest cartier este unul foarte cautat in ultima perioada si pe buna dreptate. Este un cartier nou, cu blocuri noi, cu parcuri noi si aerisite ceea ce lumea cauta. S-a saturat de aglomeratie si galagie.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.