Acas' aceste cuvinte ne doare Bohemian Rhapsody – Kanye West vs Drunk Canadian Guy

Bohemian Rhapsody – Kanye West vs Drunk Canadian Guy

1 minute de citit
3
0
1,568

După cum cred că ați aflat deja, Kanye West, mare vedetă, cântăcios de meserie și soț de Kardashiancă, a comis o crimă!!!

La festivalul Glastonbury a măcelărit fără pic de remușcări bunătate de piesă de la Queen și anume Bohemian Rhapsody, lăudat fie numele ei.

kanye-west---kanye-east

Băi nene, înțeleg că e cover, că vrei să-ți lași amprenta personală peste creația unuia mai deștept… dar dacă nu te ține țeava să te ridici măcar până la oul piciorului reginei Freddy, nu te băga la „avioane”, abordează frate piese mai accesibile… un „Frère Jacques” sau uite, „À la volette” – că tot sunt la modă cântecele cu păsărici.

Băi Kanye Kardashian, uite, până și canadianul ăla beat, ajuns viral pe net, pune mai mult suflet în frumusețe de melodie… și să nu mai zic că ăla și beat știe versurile mai bine. Am și dovada, chiar dacă pentru asta  trebuit să-mi sacrific o oră din viață și în timp ce am făcut mix-ul de mai jos, mi-am șters cu grijă firicelul de sânge care îmi curgea din urechi.

Asta ar mai trebui, ca și ai noștri talentoși să treacă pe rockăreală că dă mai bine la imagine. Ferească sfântul de un „Territory” stricat de Connect-r și împrumutat de la vechea Sepultură… adică un fel de „Connectory”.

Pfu, dacă îmi aduc bine aminte, maimuță-maiguță a avut chiar o tentativă de a strica o piesă rock, dar parcă era un cântec de la Voltaj, deci nu a creat pagube în lumea rock, melodia respectivă fiind deja stricată direct de sursă.

Sau cum ar fi un duo pe „Painkiller” – Rob Halford de la Judas Priest și Cristi „apă cristalină” din Banat? Asta așa, că tot a fost o săptămână plină de cururicubeie.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

3 Comentarii

 1. Marina

  02/07/2015 la 9:45 am

  Exceptand faptul ca este complet afon… a comis si sacrilegiul de a alege una dintre cele mai faimoase piese ale anilor `70. Dupa cum ai spus si tu… sa se niseze pe felia lui, de patee.

  Dă-i replica

 2. Restaurant La Denis

  06/07/2015 la 10:20 am

  nu prea calca pe molodie

  Dă-i replica

 3. Beatrice

  10/07/2015 la 10:12 pm

  Daca numele lui e Kanye West, fiica-sa ar trebui sa se indrepte catre East Side.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.