Acas' guest post Blefaroplastia laser – remodelarea estetică a pleoapelor

Blefaroplastia laser – remodelarea estetică a pleoapelor

3 minute de citit
4
0
1,677

Tu cum întâmpini bătrânețea? Este acest proces al vieții pentru tine un impediment în ceea ce privește aspectul fizic? Vârsta ta nu accentuează exact ceea ce ți-ai dorit a nu fi evidențiat?

blefaroplastie - remodelare pleoape

Dacă răspunsul la aceste întrebări este pozitiv, te asigur că la următoarea întrebare va fi negativ. Așadar, te întreb: prezintă pielea ta aceeași fermitate, elasticitate și vitalitate? Dacă bătrânețea îți pune bețe în roate, cel mai probabil, te numeri printre acele persoane care vor spune că nu, pielea caracteristică corpului din prezent nu este la fel de elastică și fermă precum era cu câțiva ani în urmă.

Medicii specialiști în domeniul esteticii vin cu o soluție inovativă, care își propune să reducă pielea în exces din zona ochilor, respectiv a pleoapelor, tocmai pentru a-ți oferi încredere în tine. În acest caz, vârsta nu va fi, nicidecum, o problemă, ci, prin prisma acestui serviciu, pacientul se poate bucura, din nou, de zilele de altă dată, fără a-și face griji cu privire la ridurile sau cearcănele din jurul ochilor. Prezente în partea superioară sau inferioară, aceste vizibilități ale trecerii timpului se pot ascunde cu lejeritate prin prisma unei intervenții care are, totodată, rolul de a înfrumuseța aspectul ochilor, dar și de a reda acea strălucire care se ascunde odată cu timpul care își pune amprenta asupra corpului uman.

Vorbim aici, astfel, despre operație blefaroplastie laser, o intervenție foarte întâlnită în zilele noastre, dar și una accesibilă și folositoare, mai ales în acele cazuri în care aspectul pielii de sub ochi nu se poate remedia prin alte mijloace.

Menționăm și faptul că, în cazul optării realizării acestei intervenții, mai ales atunci când vine vorba despre partea superioară, blefaroplastia se poate practica doar cu abord pe piele, în timp ce în cazul zonei inferioare, operația se poate realiza atât pe bază de incizie pe piele, cât și prin abord transconjunctival.

De asemenea, se poate opta pentru blefaroplastie și în cadrul aceleași intervenții, informațiile utile, în această situație, aducându-ne la cunoștință faptul că acest pas important pentru sănătatea și frumusețea pielii din jurul ochilor implică intervenții cu proceduri de reîntinerire cutanată, care are rolul de a trata ridurile. Pe lângă toate acestea mai putem adăuga și uniformizarea culorii din jurul ochilor, respectiv creșterea tonusului muscular din această zonă. Succesul este garantat nu doar prin prisma chirurgilor care se dedică în totalitate, ci și de laserul CO2 fracționat, dintre care amintim Active FX, Deep FX sau Total FX, care le permite specialiștilor să trateze toate problemele prezente la nivelul pielii din jurul ochilor, adaptând, în același timp, parametri în funcție de gradul de îmbătrânire cutanată.

Se recomandă, totuși, a se acorda o atenție sporită părții care a suferit intervenția, în sensul că pacientul trebuie să aplice comprese reci pe ochi sau eventual gheață, pentru a reduce umflarea acestora, să curețe pleoapele folosind picăturile de ochi indicate de medicul care a realizat intervenția, să evite ridicarea de greutăți, alergatul și înotul timp de câteva zile, să evite fumatul, dar și posibilele tendințe de frecare în zona ochilor, să nu folosească lentile de contact pe o perioadă de câteva săptămâni, în cazul în care pacientul poartă astfel de lentile, să poarte ochelari de soare pentru evitarea contactului cu acesta și, nu în ultimul rând, se recomandă ca pacientul să viziteze, după o anumită perioadă, cabinetul medicului pentru înlăturarea firelor folosite în cadrul procedurii.

Fii smart! Păcălește-i pe cei din jurul tău prin prisma aspectului pielii tale!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

4 Comentarii

 1. Corina

  05/11/2018 la 12:31 pm

  Foarte tare articolul, m-am programat si eu la ei, sa vedem, poate imi fac si eu. Multumesc pentru recomandare.

  Dă-i replica

 2. Silvia

  06/11/2018 la 10:53 am

  Multumesc mult pentru recomandare, cautam un salon mai serios, o sa revien cu un review.

  Dă-i replica

 3. Gabriela

  09/11/2018 la 4:43 pm

  Chiar face diferenta, merita sa incercati.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.