Acas' guest post Arabesque a deschis un centru comercial in Pitesti

Arabesque a deschis un centru comercial in Pitesti

2 minute de citit
3
0
1,341

In primavara anului 2016, retailerul romanesc Arabesque a deschis al 19-lea centru comercial din Romania. In Pitesti se afla acum cel mai nou centru comercial unde se gasesc peste 25.000 de produse din toate categoriile de constructii si amenajari interioare. Acesta este si cel mai mare centru comercial din Romania care se intinde pe o suprafata de 9.000 de metri patrati. Retailerul este unul din cei mai mari distribuitori de materiale de constructii si amenajari de pe teritoriul tarii. Anul acesta dupa deschiderea noului centru comercial, retailerul si-a lansat si un magazin online de unde se pot comanda oricand cele mai bune produse.

arabesque

Fata de multe alte centre comerciale retailerul romanesc se adreseaza in special persoanelor fizice. Preturile de aici sunt mult mai mici decat in alte magazine de specialitate. Acum si persoanele fizice pot achizitiona produsele dorite la pret de producator. Iti recomand sa mergi si tu in cel mai nou centru comercial din Pitesti daca vrei sa gasesti cele mai bune produse ale acestei companii.

Aceasta companie activeaza si pe plan international acolo unde detine in prezent centre comerciale in Ucraina, Bulgaria si Republica Moldova.  Retailerul se adreseaza persoanelor fizice din toata tara si ofera cele mai bune oferte si promotii in fiecare zi. Compania Arabesque a luat nastere in anul 1994. De atunci si pana in prezent, retailerul romanesc s-a extins foarte mult si a ajuns in 2014 sa aiba o cifra de afaceri de peste 337 milioane de euro. Si in celelalte mari orase din Romania se gasesc centre comerciale din cadrul companiei.

Arabesque a investit peste 10 milioane de euro in centrul comercial din Pitesti. Aici se gasesc acum peste 25.000 de produse din toate categoriile de constructii si amenajari interioare. Pe langa produsele de specialitate, compania a ales sa puna la dispozitia clientilor si alte tipuri de servicii. Cele mai cautate servicii sunt cele de consiliere tehnica de specialitate, fasonare si debitare a otelului beton. Retailerul le-a pregatit si o oferta speciala clientilor din apropierea Pitestiului care nu au cu ce sa transporte produsele. Asa ca a decis sa ofere transport gratuit tuturor clientilor de la centrul comericial deschis in acest an. Oricine poate sa cumpere acum produse de constructii si amenajari interioare la preturi foarte mici. Sunt oferte avantajoase si pe placul oricarui client nou. Alege serviciile companiei atunci cand vrei sa ai parte de calitate la cele mai bune preturi.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

3 Comentarii

 1. Tati

  21/08/2016 la 10:24 pm

  Se dezvolta la fel de repede ca Dedeman.

  Dă-i replica

 2. creare site

  29/08/2016 la 1:45 pm

  Bravo lor. La multii clientii.

  Dă-i replica

 3. Marian Z.

  02/09/2016 la 11:18 am

  Am dat o fuga pe-acolo luna trecuta. E destul de mare, chiar poate concura cu alte centre comerciale de acest gen, precum Dedeman, Praktiker sau Ikea.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.