Acas' di tăte pentru toți Ai blog? Participă la campania Vara Bloggerilor în perioada 27 Iunie – 24 August și câștigă premii fabuloase, în valoare de peste 15000 lei!

Ai blog? Participă la campania Vara Bloggerilor în perioada 27 Iunie – 24 August și câștigă premii fabuloase, în valoare de peste 15000 lei!

7 minute de citit
0
0
1,115

Ai blog? BlogAwards te invită să participi în perioada 27 Iunie – 24 August la campania Vara Bloggerilor 2014, dotată cu premii de peste 15.000 de lei.

BlogAwards organizează competiția Vara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale în valoare de peste 15.000 lei, ale cărui sponsori sunt: DDD, A2Tech, Allkids, Dwyn, Epilatpro, Photofancy, PowerLaptop, Vegis, Clinica Stomatologica Dental Praxis, Agentia de Turism DTS, QuickMobile, SmartProtection, Retargeting și GiftsBoutique (este posibil ca noi sponsori să se alăture pe parcurs).

BlogAwards organizează, în parteneriat media cu Blogatu.ro, competiția Vara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale în valoare de peste 15.000 lei, ale cărui sponsori sunt: DDD, A2Tech, Allkids, Dwyn, Epilatpro, Photofancy, PowerLaptop, Vegis, Clinica Stomatologica Dental Praxis, Agentia de Turism DTS, QuickMobile, SmartProtection, Retargeting și GiftsBoutique.

Competiția Vara Bloggerilor 2014 se desfășoară în mai multe etape, conform următorului calendar:

Etapa de înscriere a bloggerilor participanți: 27 Iunie – 27 Iulie

Etapa de participare a bloggerilor în campaniile individuale din cadrul concursului Vara Bloggerilor 2014: 27 Iunie – 24 August

Jurizarea campaniilor de către fiecare sponsor în parte: 24 August – 30 August

Anunțarea câștigătorilor: 1 Septembrie

Campaniile Vara Bloggerilor 2014 și premiile acordate în cadrul fiecărei campanii:

1. Campania DDD

Participă și poți câștiga o excursie pentru două persoane, cu mic dejun și transport dus-întors cu autocarul incluse, pentru 5 nopți, în cameră dublă, în perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.

2. Campania A2Tech

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii în bani:
– 450 lei pentru bloggerul clasat pe prima poziție,
– 250 lei pentru bloggerul clasat pe a doua poziție
– 150 lei pentru bloggerul clasat pe a treia poziție

3. Campania Allkids

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii în bani:
– 500 lei pentru bloggerul clasat pe prima poziție,
– 200 lei pentru bloggerul clasat pe a doua poziție
– 100 lei pentru bloggerul clasat pe a treia poziție

4. Campania Dwyn

Participă și poți câștiga două tablete!

5. Campania Epilatpro

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii:
– Voucher în valoare de 400 lei pentru bloggerul clasat pe prima poziție
– Voucher în valoare de 200 lei pentru bloggerul clasat pe a doua poziție
– Voucher în valoare de 100 lei pentru bloggerul clasat pe a treia poziție.

6. Campania Photofancy

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii:
– Bloggerul clasat pe prima poziție va primi cadou o cameră foto Nikon D3200 cu obiectiv 18-55 în valoare de 2400 lei.
– Bloggerul clasat pe a doua poziție va primi cadou o masa de ping-pong personalizata “ipong”
– Bloggerul clasat pe a treia poziție va primi cadou un voucher pentru cumpărături la PhotoFancy în valoare de 250 lei.
– PREMIU SPECIAL: unul dintre blogeri va fi invitat în luna octombrie de PhotoFancy la “ECOMfest – Targul Magazinelor Online în București” (pentru Live-Blogging, Facebook etc. pentru PhotoFancy + surprize)

7. Campania PowerLaptop

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii:
Locul 1: O baterie nouă pentru laptop-ul câștigătorului
Locul 2: Un HDD caddy pentru montarea unui HDD în locul unității optice a laptop-ului + 2GB RAM DDR2 sau 4GB DDR3 (în funcție de tipul de memorie acceptată de laptop-ul câștigătorului)
Locul 3: Un HDD caddy pentru montarea unui HDD în locul unității optice a laptop-ului
Următoarele 5 locuri vor câștiga o curățare gratuita de praf a sistemului de răcire a laptop-ului. (În cazul în care clientul nu este din București, laptop-ul va trebui trimis prin curier, costurile fiind suportate de către acesta)

8. Campania Vegis

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii:
Locul I – Tableta E-BODA REVO R80 BT 7.85″
Locul II – Voucher de 250 lei pentru cumpărături
Locul III – Voucher de 150 lei pentru cumpărături

9. Campania Dental Praxis

Participă și poți câștiga o excursie pentru două persoane, cu mic dejun și transport dus-întors cu autocarul incluse, pentru 5 nopți, în camera dublă, în perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.

10. Campania Agenția de Turism DTS

Participă și poți câștiga o excursie pentru două persoane, cu mic dejun și transport dus-întors cu autocarul incluse, pentru 5 nopți, în cameră dublă, în perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.

11. Campania QuickMobile

Participă și poți câștiga unul dintre cele 5 superbe gadget-uri:
Oregon Sport Video Camera Atcmini Rezistenta La Apa
Nike Fuel Band Black Ice Size S
Samsung Galaxy Gear Fit Black
Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader
Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader 199.90 lei

12. Campania SmartProtection

Participă și câștiga folii de protecție foarte rezistente pentru smartphone-uri și tablete:
Bloggerii clasați pe pozițiile 1-4 își aleg câte 2 produse la alegere, în ordinea clasamentului. Locul 1 va primi, pe lângă premiu și un voucher de 50% valabil pentru oricare 10 produse comandate de pe site-ul smartprotection.ro (o reducere de min 225 ron – max 890 ron în funcție de produsele alese). Bloggerii clasați pe pozițiile 5 – 20 vor primi câte un produs la alegere.

13. Campania Retargeting

Participă și poți câștiga unul dintre cele trei premii în bani:

– Bloggerul clasat pe prima poziție va primi 500 lei

– Bloggerul clasat pe a doua poziție va primi 200 lei

– Bloggerul clasat pe a treia poziție va primi 100 lei

Perioada și modul de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 27 Iunie – 24 August și cuprinde 10 campanii individuale (este posibil ca pe parcurs să lansăm mai multe campanii). Fiecare participant se poate înscrie cu cel puțin unul sau cel mult trei articole în fiecare campanie individuală. Fiecare campanie individuală are propriul său regulament și propriul sponsor. Fiecare campanie este jurizată individual, de către fiecare sponsor în parte, care acordă note de la 1 la 10 (cu zecimale, pentru o mai bună departajare) fiecărui articol participant. Notele se vor acorda imediat după încheierea perioadei de înscriere a articolelor în campaniile individuale, adică în perioada 24 August – 30 August.

Regulament

Bloggerii înscriși în Concursul Vara Bloggerilor pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la cinci sau la toate campaniile), însă cei care se înscriu la minim 75% dintre campanii (minim 8 campanii dintre cele 10) au parte de multe beneficii. Toți participanții care se înscriu la minim 75% din campanii au șansa de a câștiga una dintre cele două tablete E-Boda oferite bloggerilor ocupanți ai primelor două locuri în Clasamentul concursului Vara Bloggerilor.

Foarte important:

– Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
– Toate linkurile din articolele înscrise în concurs trebuie să fie de tip “dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip “nofollow” nu sunt luate în calcul pentru jurizare.

Clasament
Clasamentul concursului Vara Bloggerilor se realizează în funcție de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte strânsă. Primii 2 bloggeri din clasamentul Vara Bloggerilor (în urma adunării notelor primite de la advertiseri din cadrul fiecărei campanii individuale) vor primi câte o tabletă E-Boda. Bloggerii clasați pe pozițiile 3-10 ale clasamentului Vara Bloggerilor primesc câte un cadou surpriză. Un blogger se poate înscrie cu minim un articol și cel mult trei articole la o singură campanie. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării. Dacă noi sponsori se vor alătura Concursului Vara Blogurilor, unele campanii vor fi lansate mai târziu, însă înainte de 15 Iulie. Perioada de lansare a campaniilor este cuprinsă între 27 Iunie -15 Iulie.
Un blogger se poate înscrie cu minim unul și cu maxim trei articole. Sponsorul jurizează fiecare articol în parte și acordă o notă de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecărui articol. Articolul cel mai bine notat (dacă bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul concursului Vara Bloggerilor.

Premii:

Pentru a câștiga un premiu în cadrul unei campanii individuale, un participant trebuie să scrie minim un articol și maxim 3 articole în cadrul acelei campanii. Sponsorul fiecărei campanii în parte va juriza fiecare articol participant.
Se vor acorda atât premii în cadrul fiecărei campanii individuale, cât și premii în tablete și premii în gadget-uri bloggerilor clasați pe primele 10 poziții ale clasamentului Vara Bloggerilor.

Participa și câștigă!

Despre BlogAwards
BlogAwards.ro este primul site din Romania care organizează, începând din Martie 2011, campanii și concursuri pentru bloggeri.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.