Acas' guest post Vreti un sistem de supraveghere? Atunci aveti nevoie de un DVR de la Comod.ro!

Vreti un sistem de supraveghere? Atunci aveti nevoie de un DVR de la Comod.ro!

1 minute de citit
0
0
927

Problema sigurantei personale este una care trebuie neaparat luata in serios! Din ce in ce mai multe persoane – directori si manageri de intreprinderi, sefi ai serviciilor de paza si protectie, si, nu in ultimul rand, simpli particulari – achizitioneaza sisteme de supraveghere video de calitate. Acestea pot fi gasite la magazine on-line specializate in produse electronice de varf, cum este Comod.ro.

Cine zice „sistem de supraveghere” se gandeste la cel putin o videocamera (de obicei insa trebuie mai multe) si la un aparat care inregistreaza si stocheaza imaginile transmise de acestea, adica la un Digital Video Recorder (DVR). Daca va doriti un astfel de dispozitiv, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe urmatorul link: http://www.comod.ro/dvr … Si nu mai trebuie decat sa alegeti!

DVR NVR HIBRID 4 CANALE AHD

Cum, nu va dati seama la ce va trebuie un DVR? Va inchipuiti cumva ca puteti sta  cu ochii 24 de ore din 24 pe un monitor pentru a supraveghea ce se intampla in zonele acoperite de camerele de luat vederi? Mda, poate ca in anii 1940, cand au aparut primele camere de supraveghere, asa se intampla, dar intre timp au aparut sisteme de inregistrare a imaginilor – cu mult mai bune decat videocasetofoanele, care deja sunt obiecte de colectie, ca si pick-up-urile pentru discuri de vinil. Iar folosirea calculatorului personal in acest scop… chiar vreti sa-l uzati prematur? Pentru ca e nevoie de ceva care să functioneze „thenty four seven” (cum zic anglo-saxonii), adica 24 de ore din 24, timp de sapte zile pe saptamana. Zau asa, dar de specializare si produse specializate ati auzit?

Spre deosebire de calculatorul dumneavoastra personal, un DVR „nu se supara” daca functioneaza neintrerupt. Este, de fapt, si el un calculator independent, care functioneaza cu sistemul de operare LINUX si stocheaza datele pe un HDD (hard disk drive) sau pe un SSD (Solid State Drive) si care poate fi programat sa reporneasca automat la sfarsitul unei pene de curent, poate fi conectat la internet, iar functia de inregistrare si cea de cautare pot fi programate cum doriti! In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru un dvr 4 canale, dvr 8 canale, sau pentru un dvr 16 canale. Deci… ce mai asteptati?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.