Acas' guest post Nu poti sa te prezinti la CEDO fara un avocat CEDO

Nu poti sa te prezinti la CEDO fara un avocat CEDO

13 minute de citit
1
0
1,530

Cat ar fi omul de sarac, cand ajunge in instanta, tot isi pune un avocat! Nevoia de avocat intr-un proces este atat de mare, incat omul care se reprezinta singur risca sa piarda, fiindca nu poate indeplini formalitatile.

In cererea de punere pe rol a unui proces se impune sa fie invocat articolul de lege care a fost incalcat. Instantele au devenit pretentioase pe buna dreptate, fiindca nu mai au timp sa traduca ceea ce este formulat defectuos. Se stie numarul mare de dosare care revine fiecarui tribunal in parte.

CEDO

In timp ce persoana obisnuita va divaga de la subiect, pledoaria avocatului se va inscrie in cadrul legal.

Un avocat are acces la dosar de cate ori doreste, in timp ce persoana obisnuita trebuie sa faca o solicitare in scris pentru acest lucru si de cele mai multe ori nu intelege nimic din dosar, fiindca termenii juridici nu sunt accesibili oricui, iar anumite articole de lege sunt interpretabile.

Daca in Romania se recomanda angajarea unui avocat pentru derularea mai rapida si eficienta a procesului, se intelege ca la CEDO se impune o aparare solida construita de un specialist, adica a unui avocat la CEDO.

Toata lumea cred ca a inteles ca CEDO este o instanta superioara instantelor statelor member U.E. si ca decizia acesteia este irevocabila.

Pe de alta parte este dreptul oricarui cetatean sa se adreseze acestei instante, fiindca are sanse mari de castig, datorita urmatoarelor aspecte:

 • este cu adevarat o instanta obiectiva, impartiala, fiind din afara tarii. De exemplu, daca un roman se judeca aici in tara cu FISCUL, nu suntem siguri ca instanta este impartiala 100%. Evident ca vor exista dubii, dar acolo procesul se reia de la zero si CEDO da sanse egale de reusita ambelor parti, in functie de dreptatea pe care o au
 • sunt judecatori din toate statele membre U.E si mai multe opinii inseamna alegerea celei mai bune solutii. Acolo unde sunt mai multe minti luminate, se va face o alegere corecta
 • procesul are loc cu cartile pe fata, nimeni nu are nimic de ascuns, totul este transparent.

Acesta este setul de avantaje, dar exista si riscuri. Primul si cel mai mare consta in respingerea cererii de judecare, fiindca formularul nu a fost corect completat.

Nu vorbim de un formular simplu, cum completam la posta sau la banca! Este un formular juridic si necesita cunostinte in domeniu.

Cauza trebuie rezumata in 3 pagini, urmata de precizarea articolului care a fost incalcat de instanta din tara si in ce mod anume, in alte 2 pagini. Uneori amaraciunea este atat de mare, incat nu poate fi rezumata in 5 pagini!

Nu recomand nimanui sa completeze formularul fara avocat, sa nu isi iroseasca timpul si sansele. De fapt nu este vorba numai de timpul sau aici, ci de timpul instantei CEDO, care are multe astfel de formulare de citit si evident ca le respinge pe cele din care nu intelege nimic.

Sotii Grigoriu sunt cei care s-au specializat in procese CEDO si care au castigat zeci de procese in fata acestei instante.

Ei sunt usor de contactat, prin intermediul site-ului lor si tarifele permit tuturor celor care au fost nedreptatiti in tara, sa primeasca suport la CEDO, instanta care le va face dreptate.

Clientii sunt multumiti de modul in care au fost ajutati de sotii Grigoriu de la completarea formularului, pana la pregatirea apararii si a pledoariei. Evaluarea prestatiei lor se poate face analizand cazurile castigate de ei si cele aflate pe rol la CEDO.

Romanii care sufera de pe urma unor sentinte date de instantele interne trebuie sa isi faca in acest moment curaj si sa contacteze avocatii CEDO prezentati de mine mai sus. Dreptatea este scumpa si merita sa lupti pentru ea. Poate fi in joc onoarea ta sau un lucru care ti-a apartinut din mosi stramosi. Daca exista si aceasta cale de atac este pacat se fie irosita!

Specialistii recomandati de mine castiga procesele deoarece:

 • cunosc legislatia actuala si nu exista modificare a legilor cu care sa nu fie la curent
 • dovedesc empatie fata de clienti, le castiga increderea acestora si impreuna fac o echipa de neinvins
 • stiu foarte bine engleza si pledoariile le concep in aceasta limba
 • sunt organizati si autoexigenti

Ei poseda multe calitati profesionale si morale si CEDO este scena unde le pot pune in valoare.

CEDO se afla in slujba cetatenilor europeni, dar acestia nu trebuie sa abuzeze de timpul acestei instante. Totul trebuie facut ca la carte ca dosarul sa fie acceptat pentru rejudecare.

Un popas pe site-ul Consultanta-cedo.ro ve demonstreaza cele relatate de mine. Veti gasi aici informatii care va sunt de un real folos in cazul in care intentionati sa ajungeti la CEDO cu procesul pe care l-ati pierdut aici, in tara.

Cetatenii europeni au marea sansa de a se adresa unei instante impartiale si de a avea parte de un proces corect si transparent.

 • avocat Israel

  Sa stii un avocat Israel si-law.ro foarte bun este salvator

  De anumite categorii profesionale se leaga libertatea, sanatatea si spiritualitatea oameni…
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

 1. Mara

  16/10/2019 la 2:23 pm

  Multumesc mult pentru sfat!

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.