Acas' guest post In Bucuresti nimeni nu doarme

In Bucuresti nimeni nu doarme

5 minute de citit
0
0
540

De o luna de zile m-am mutat in Bucuresti, deoarece in acest oras am reusit sa gasesc cele mai bune joburi care se mi se potriveasca. Desigur, o luna reprezinta putin timp la dispozitie pentru a cunoaste orasul, insa datorita colegilor prietenosi de la call center, am aflat cine livreaza pizza non stop.

Presto pizza

Presto Pizza este locul unde gurmanzii ca mine dau comanzi telefonice zilnic, pentru a se putea bucura de o pizza calda adusa chiar in fata casei.

Cea mai buna pizza Bucuresti se poate comanda telefonic, indiferent daca locuiesti in Sector 4 sau Sector 5, deoarece Presto Pizza isi va trimite baiatul cu livrarea cat mai repede pentru a consuma pizza proaspata si calda.

Toate preparatele de la Presto Pizza sunt delicioase, accesibile ca pret, iar serviciul de livrare pizza nu se va plange niciodata ca trebuie sa urce pana la etajul 10.

Pe mine m-a impresionat inca de la prima felie pe care am gustat-o de la Presto, deoarece am putut sa simt toate aromele din fiecare ingredient in parte.

Presto Pizza s-a remarcat din prima clipa datorita calitatii pe care o acorda fiecarei pizze in parte. Ingredientele sunt mereu proaspete, variate, iar aluatul este divin. Desi am incercat sa gust pizza si din alte parti, prima dragoste nu se uita si Pizza Presto ramane singura care imi ofera acea pizza ca in Italia.

De cand comand mancare de la Presto Pizza, am reusit sa “convertesc” si alti colegi sa comande de la aceasta pizzerie, unde preturile sunt mereu accesibile, serviciul de livrare este rapid, personalul amabil si talentat, iar mancarea te face sa uiti de toate problemele.

Desi vorbim despre Bucuresti, un oras mare in care se intampla multe si sunt disponibile multe restaurante, Presto Pizza se remarca prin excelenta aromelor folosite, prin blatul pufos, prin ingredientele proaspete si prin atentia pe care o acorda clientilor.

P.S. – Articol primit pentru a fi publicat în categoria „guest post”.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.