Acas' gura pacatosului De ce nu am putut dormi azi…

De ce nu am putut dormi azi…

1 minute de citit
0
0
1,139

Mi-e somn. Tare somn. După o săptămână a dracului de încărcată și stresantă, de-abia așteptam să vină „uichendu’” să pot să doooorm. Să închid ochii vineri seara și să nu-i mai deschid până luni dimineața, când, probabil o s-o iau de la capăt.

Ei aș! De dimineață am sărit din pat ca ars, cu ochii cât cepele, când un zgomot de frâne începuse să îmi zgârie timpanele.

„Care morții mă-sii are bani de aruncat pe cauciucuri și face drifturi cu Dacia să se ude gagicile!?” Pus pe scandal mă uit după derbedeul în cauză prin jurul blocului. Nimeni! Nici țipenie de om. Uite ce era de fapt:

Într-unul din blocurile care se văd în filmuleț, sunt eu care încerc să adorm.

Zgomotul de caucioace scârțâinde vine din parcarea Bricostore, unde se pare că e bine organizată treaba cu mașinile. Chiar și acum când încerc să îmi adun gândurile și să fiu cât de cât coerent, am zgomot de frâne în urechi.

Nu vreau să fiu Gigi-Contra, pare faină treaba cu mașinile, numa că pică într-un moment nepotrivit pentru mine, fiindcă sunt tare obosit și vreau SĂ DORM.

Dacă nu tot nu pot să dorm,  mă duc și eu acum să arunc un ochi la mașinile care alunecă pe ciment.

Sper numa că la noapte să nu facă cocalarul de desupra chef, că-i bag iar pe gât (din păcate și celorlalți vecini care n-au nicio vină) o porție de Cradle of Filth.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.