Acas' guest post Cursuri si experiente bune

Cursuri si experiente bune

1 minute de citit
0
0
1,226

Cand am ajuns la cursul despre un aparat geometrie roti 3am fost numai ochi si urechi, deoarece eram foarte curios sa aflu cat mai multe lucruri despre acest stand geometrie directie roti 3D,  despre care auzisesem atat de multe lucruri.

Cunosteam pe cineva care avea o mica afacere doar cu acest echipament, cu ajutorul caruia se regleaza unghiul de fuga al masinii.

aparat geometrie axe line

Probabil multi dintre voi ati vazut in diferite zone din oras anumite locatii unde putem sa reglam directia si unghiul de fuga al masinii, ceva de genul acesta avea si cunostinta mea, despre care vorbeam mai sus. O afacere micuta, iar desi multi dintre noi cunoastem faptul ca este recomandat si indicat ca aceasta verificare deosebit de importanta sa se efectueza in service-uri autorizate si de catre persoane specializate, cei mai multi dintre noi merg la cei care detin un astfel de business, din cauza pretului, fiind mult mai accesibil, dar si din cauza timpului, deoarece la service-uri trebuie sa iti faci o pragramare si sa astepti cand pot ei sa te primeasca.

Cunostinta mea, avea o afacere micuta, dar profitabila, insa tin sa va precizez ca studiase foarte mult acest aparat geometrie directie roti, era autorizat sa faca aceste verificari, si bineinteles folosea un echipament foarte bun, coincidenta a fost ca la curs exemplele care ne-au fost oferite ca fiind echipamenete bune de la producatori buni sa aflu ca printre ele se numara si cel folosit de amicul meu.

Atunci mi-am dat seama ca in cazul in care folosesti un echipament bun, in cazul nostru, si cunosti foarte bine ceea ce faci poti avea o afacere micuta, dar buna din punct de vedere economic, chiar daca afacerea ta nu se desfasoara intr-un service mare si impresionant si te implici profund in activitatea respectiva.

*** n.b.: Acest articol a fost primit prin mail pentru categoria „guest post” 😉

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.