Acas' guest post Ce este testul de percolare necesar pentru sistemele septice

Ce este testul de percolare necesar pentru sistemele septice

1 minute de citit
0
0
1,577

Inainte de a achizitiona o fosa septica, este bine sa va informati din timp. Orice specialist in domeniu va va spune ca cele mai eficiente fose septice ecologice beneficiaza de iesire la un camp de drenaj si au parte de un montaj corect. Exista o varietate larga de fose septice ecologice, asa ca trebuie sa tineti cont de cativa factori importanti. Totodata, aflati ce este testul de percolare necesar pentru orice sistem septic!

foraj intubare

Dupa instalarea unei fose septice ecologice, va fi necesar sa folositi bacterii bioactivatoare pentru ca particulele solide sa se poata descompune. Imediat dupa tratarea bacteriilor, apa urmeaza a fi deversata in sol. Fiind un sistem de epurare, rolul fosei este de a inlatura eficient reziduurile din apa uzata, filtrand apa inainte ca aceasta sa patrunda in panza freatica. Societatea noastra specializata in foraje de mica si mare adancime poate executa si fose septice ecologice din beton sau fibra de sticla pentru consumatorii interesati.

Atunci cand va alegeti o fosa, trebuie sa aveti in vedere numarul de persoane, pentru a putea stabili marimea acesteia. Acest lucru inseamna si ca viitorul sistem individual de canalizare si eliminare a apei uzate va trebui dimensionat si in functie de consumul de zi cu zi.

Tipul solului constituie un alt criteriu esential, aici intervenind testul de percolare, care va ajuta sa realizati o evaluare a solului. Scopul acestuia este de a stabili rata de absorbtie a apei, rezultatele obtinute servind la proiectarea corecta a sistemului per ansamblu. Nu uitati ca un sol cu lut in concentratie mare nu va absorbi la fel de multa apa ca unul de nisip.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.