Acas' guest post Cadouri pentru casa bunicilor de la DavoPro.ro

Cadouri pentru casa bunicilor de la DavoPro.ro

2 minute de citit
0
0
1,389

Ma-ntorc adesea pe taramul copilariei mele, in casa bunicilor si ma cuprinde duiosia. Toate s-au invechit si s-au uzat, petele maronii ale vremii s-au asezat pe usi si tocurile ferestrelor, mobila scumpa si-a pierdut luciul de odinioara, de sub covoarele demodate dusumeaua se vede urat, iar peretii au imbatranit de tot.

Bunica se plange ca si casa imbatraneste in acelasi timp cu ea si nu mai are forta fizica si financiara sa o salveze. Am incercat mereu sa schimb ceva sa le inveselesc locuinta.

tavan-fals-incapere

De cand am descoperit Davopro.ro totul este foarte simplu. Ma uit cu atentie, aleg, plasez comanda si primesc produsele acasa in cel mai scurt timp. Este cel mai prompt si aprovizionat magazine de amanajari interioare. De cand le-am luat Fata de masa rola Gekkofix Heritage Silver 140cmX20ml, bucataria lor a intinerit. De dragul fetei de mase argintii isi petrec multe ore din zi fata in fata la o cafea sau un ceai amintindu-si din tinerete.

Cand am petrecut vacant la ei, m-au intristat tavanele.

Aratau deplorabil, asa ca le-am comandat un tavan fals care imita lemnul de pin si le-am trimis o echipa de muncitori pentru a avea curajul sa stea cu ochii pironiti deasupra patului inainte de culcare.

Intr-o zi, am vazut-o pe bunica mangaind mobile ce-si pierduse luciul si era plina de degetele generatiilor care au crescut in casa aceea plangand.

Nu-mi permiteam sa-i cumpar o mobila din lemn masiv de nuc ca aceea, asa ca am inceput cercetarile de internet, pana am ajuns la solutia ideala; Autocolant mobila. Am radiat de bucurie cand am gasit un autocolant care imita perfect lemnul de nuc.

Mi-am propus sa-i trimit doua zile de-acasa, iar la intoarcere sa gaseasca o mobila nou-nouta sa fie surpiza deplina. Dar m-am indragostit pe loc si de un autocolant care imita pietrele de rau si am zis sa le decorez mirific casuta bunicilor pentru a le rasplati dragostea si povestile cu care m-au rasfatat.

Ramanea baia, la fel de trista si imbatranita ca ei! Cateva Accesorii Baie le-o inveselea si le-o facea mai parcticabila. Era dureros cand bunica intra in baie si uita unde a pus prosopul sau nu-l vedea si ma striga sa o ajut, asa ca am ales carlige-agatatori vizibile si accesorii Ridder pentru seniori.

Era mai bine, mult mai bine, pana sa zaresc covorul din baie. Se indurasera in sfarsit sa-l arunce pe cel din iuta pe jumatate putrezit si aveau unul din plastic cu care se putea patina in voie pe pardoseala umezita. Mi-am imaginat tot ce este mai rau.

Aveau nevoie de Covorase Baie dragute, care sa nu aluneca, sa poata fi usor curatate si sa se murdareasca greu. Tot aici l-am gasit si a fost bine ca mi-am luat timp sa observ tot ce era de schimbat in casa lor si sa aleg tinand cont de preferinta lor pentru rustic. Cand s-au intors i-am asteptat cu masa festiva si am invitat toata familia. Se uitau mirati si intrebau daca au gresit cumva adresa si daca ne-am indatorat o viata sa le zugravim si sa le schimbam mobila…

Acest articol a fost primit prin mail pentru a fi postat în categoria „guest post”

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.