Acas' guest post 2 sisteme ALTERNATIVE pentru reducerea CHELTUIELILOR lunare

2 sisteme ALTERNATIVE pentru reducerea CHELTUIELILOR lunare

3 minute de citit
0
0
1,053

         Facturile tale au o valoare din ce in ce mai ridicata, desi consumul este acelasi? In ultimii ani, costurile pentru intretinerea unei locuinte cresc treptat si ajung sa depaseasca valorile cu care erai obisnuit.

panou solar

         Pentru a evita acest lucru, exista solutii alternative, care au foarte multe avantaje fata de sistemele obisnuite folosite la incalzirea sau alimentarea cu energie electrica a casei. Daca alegi sa le utilizezi, vei observa o schimbare imediata in ceea ce priveste costul facturilor, dar si calitatea vietii. Poti avea parte de confort si de siguranta, fara sa reduci, lunar, bugetul casei. In acest sens, Dbsolar vine in ajutorul tau cu produsele potrivite, la cele mai mici preturi! Asa ca, incepe sa faci economie la cele mai importante facturi!

Redu costurile la energia electrica si la apa investind in panouri cu sisteme alternative

 Apa menajera

Pe tot parcursul anului, pentru a reduce costul facturii la apa calda curenta poti folosi panourile solare presurizante. Acestea reprezinta cea mai eficienta, dar si cea mai ieftina cale prin care poti utiliza apa calda in locuinta. Le poti achizitiona accesand https://www.dbsolar.ro/panouri-presurizate, la cele mai bune preturi de pe piata! Panourile presurizate se utilizeaza impreuna cu un boiler si, fara vreo sursa de energie electrica, acestea creeaza un sistem complex care poate functiona indiferent de anotimp! Iata care sunt avantajele achizitionarii unui astfel de panou:

 • Pretul de achizitie este scazut si se amortizeaza in timp, datorita costurilor reduse la alte facturi
 • Nu foloseste energia electrica pentru a functiona
 • Sunt foarte usor de montat! Urmand instructiunile, il poti instala chiar tu, fara a fi nevoit sa apelezi la ajutor specializat
 • Nu necesita intretinere
 • Functioneaza chiar si in timpul iernii, daca se efectueaza izolarea tevilor

Energia electrica

         Aceasta este vitala pentru siguranta si confortul unei vieti obisnuite. Din fericire, insa, te poti bucura de functiile sale prin intermediul unor panouri fotovoltaice. Acestea folosesc energia solara, pe care o transforma in energie electrica, printr-un proces destul de simplu. Panourile voltaice reprezinta, de asemenea, una dintre cele mai ecologice metode de a obtine curent electric. Poluarea la nivel mondial este cauzata, in principal, de catre centralele care se folosesc de combustibili fosili pentru a produce curent electric sau caldura. Din aceasta cauza, metodele alternative care produc curent electric au devenit din ce in ce mai cautate si utilizate la nivel global. Instalarea unui panou fotovoltaic in locuinta ta este una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua, obtinand astfel independenta fata de furnizorii de curent electric. Descopera care sunt avantajele acestuia:

 • Panourile voltaice sunt rezistente si au o durata de viata de peste 25 de ani
 • Folosindu-se de energia solara, care este o sursa de energie inepuizabila, acestea va garanteaza pretul mult mai scazut la factura de curent electric, care, in unele luni, poate ajunge chiar la 0
 • Se monteaza pe acoperisul casei, protejandu-l astfel de capriciile vremii sau de temperaturile foarte ridicate
 • Costuri de intretinere reduse
 • Costul de achizitie amortizat in scurt timp
 • Independenta totala fata de furnizorul local de energie electrica
 • Functioneaza chiar si cand este innorat

         Apa calda si curentul electric sunt doua elemente foarte importante pentru un trai confortabil. Ia in considerare aceste metode alternative pentru a te bucura de acelasi nivel de confort, la preturi foarte mici!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.