Acas' Bloguri și bloggeri

Bloguri și bloggeri

Prieteni de-ai „Olteleanului”, bloggeri și bloguri care merită citite:

Uneori îmi place să mă joc cu gândurile prin colțurile ființei mele. Alteori mă reped cu ele în zidurile ridicate de frustrări. Sunt adesea în trenul gândurilor care mă poartă departe, acolo unde ești întotdeauna tu. Gânduri. Uneori simple, hoinare, străbătând nopțile vieții, nopțile singuratice, nopți în care deși nu sunt singur, mă simt singur. Un pustiu de gânduri și un gol de vise. Iată o combinație care încă nu mă poate cuprinde. Îți place ce am scris? Vreau să cred că și tu gândești ca mine și asta nu mă oprește să te invit într-o lume în care răspunsurile le putem găsi împreună, lumea mea AndreiSebastian.Ro

Un banc nou, o caricatură, o imagine haioasă sau un clip amuzant. Orice îți aduce zâmbetul pe buze, chiar hohote de râs. Pentru aici găsești orice E Amuzant … punct ro.

Plantat de Păcală, într-un sat din Oltenia, cules de un bucureștean, Spanac (Spanaceus Universalus pe numele său latin) s-a născut în anul Domnului 1980, seara, în prima zi de august.
Ce face Spanac? De toate. Aproape de toate. Nu vinde droguri, mașini sau “fetițe”.
E heterosexual, însurat tot într-o zi de august..
Face mișto de toți și de toate, inclusiv de el.

„Adevărul e în vin”, dar și-n pălincă, bere și alte licori tămăduitoare. O beție … de cuvinte pe un blog dublu rafinat. Bețivan ratat face cinste azi.

Avertisment! Acest blog nu este un pamflet! Este o bătaie de joc 😛 Gaben

Pentru iubitorii de Stand-up comedy există un loc minunat unde se găsesc informații despre spectacolele celor mai iubiți comedianți din România.

Doar un alt blog care aduna ganduri, idei si notite despre ce ni se intampla si ce intelegem (sau nu) din toate astea… insemnari de ieri si de azi, pe diferite tonuri, de la serios-sumbru spre vesel-umoristic

…dar si o privire asupra unor aspecte din domeniul meu profesional! Armonie acvatica

Citate Facebook

Copiliță fără minte

Top 10 de orice. Un Blog de top numai și numai pentru tine. Vezi cine e number one. Propune topul tău,

Bancuri

Aici găsești informații despre Jocuri noi, ultimele lansări din domeniul divertismentului virtual, trailere și coduri pentru jocuri. Ia o pauză și relaxează-te cu un joc online.

Oferte Antalya

Nimic nu-i mai de râs ca plânsul în ochii unui luptător, o luptă-i viaţa deci te luptă, cu dragoste cu ea, cu dor. (Lupta vieţii, George Coşbuc). Blogul meu este locul în care îmi scriu gândurile, sentimentele şi părerea. Este ca un jurnal personal, dar pe care îl poate citi oricine. Şi scopul este ca să socializez cu voi pentru a afla opiniile şi sugestiile, nu doar în legătură cu blogul, ci cu viaţa însăşi. Tot ce vreau este să îi fac pe cei din jur să zâmbească, indiferent de situaţie. Un simplu zâmbet ar putea înbunătăţii starea de spirit a ta şi a celor din jur. Ella’s

domandaniel

Exces de ego

Sfaturi SEO

Anunturi in ziare

Birou Mediere Bucuresti

Oferte Locuri Munca

Anunturi ziare nationale

Publicitate presa scrisa

Print Advertising in Romania

 Anunturi ziare fonduri europene

Eu Android stiri, informatii si trucuri

Un comentariu

 1. Reparatii frigidere

  24/01/2017 la 9:59 am

  Articole dragute si la obiect Va doresc numai bine !

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *