Acas' serial Aventurile lui Pipicaca – 7. Pipicaca se angajează

Aventurile lui Pipicaca – 7. Pipicaca se angajează

2 minute de citit
2
0
2,192

Pipicaca, retardatul plin de bani, dovada vie ca exista reincarnare fiindca nimeni nu poate fi atat de prost intr-o singura viata, s-a lovit la un moment dat de realitate. A aflat si el cat de grea e viata atunci cand tot maruntisul din buzunare nu acopera pretul unei beri. Universul lui de baiat de bani gata s-a prabusit cand tac’so, prins cu mismasuri, a ajuns de cealalta parte a gratiilor, din ditamai politaiul… un puscarias curist de rand. Beleaua a fost ca odata cu tas’o s-a dus si viata de lux, s-a ales praful de tot puful in care crescuse Pipicaca. Chiar si scorpia de ma-sa facea eforturi disperate sa isi asigure o farama din viata plina de bunatati pe care o avusese si acum din duduia înțepată care fusese, ajunseseră sa o „înțepe” diverși indivizi cu dare de mana.

Si Pipicaca s-a schimbat brusc. A ajuns sa isi aduca aminte de toti banii pe care i-a cheltuit cu noi de cand ne cunosteam si acum avea de gand sa ii recupereze. Asa ca in amintirea bautelor facute pe banii lui, am hatarat sa-l ajutam sa isi gaseasca o slujba. Nu de alta, dar oricum plictiseala ne sufoca si ne amuza ideea de fi martori la esecurile boului de Pipicaca. Stiam din start ca nu l-ar angaja nici dracu.

Zis si facut… sedinta de brainstorming. Si am venit fiecare cu idei care mai de care mai stupide in privinta viitoarei slujbe a retardatului. Si cum ne uitam pe anunturile cu angajari, zice unu intr-o doara:

– „Uite ma: Studio videochat 100% legal, contract, dotari lux, castiguri 2000 $, training pentru performeri cu experienta sau aflati la inceput”

Gata, cum a auzit Pipicaca de aia 2000 de parai, au inceput sa-i sticleasca ochii. Iar noi ne tavaleam pe jos de ras in timp ce boul suna sa-si aranjeze un interviu.

Dupa doua zile, stupoare. Apare boul sugandu-si mandru maseaua cariata si ne da mare veste: a fost angajat prostul la videochat. Si incepe sa ne spuna entuziasmat ca primeste complimente tot timpul si inimioare pe chat, ca se dezbraca pentru tipe in fata camerei de filmat si toate is innebunite dupa cocoselul lui.

Ceva timp a lipsit Pipicaca de la intalnirile noastre la obisnuita berica, era ocupat cu slujba si cu toate gagicile alea disperate dupa cosurile de pe fata lui tampa. Totul a fost roz pana intr-o buna zi cand a venit boul la bere. Si era tare amarat. Nu a fost nevoie sa ne spuna, ca ne asteptam sa fie dat afara.

– „Nu ma, n-am fost dat afara. Mi-a zis una din cliente, Fluffy Angel ca vrea sa o vad si eu goala. Si ce sa vezi frate, Fluffy Angel era un gras chelios cu ochelari. Baga-mi-as picioarele, ca ala era chat pentru poponari. Toate „fetele” mele erau curisti”

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria serial

2 Comentarii

  1. spanac

    17/04/2012 la 8:00 pm

    pai asa e, futu-le muma-n cur.
    ca si eu ma bagasem.
    cica videochat non adult
    si dupa ce fac eu conturi p-acolo plm, aflu ca erau numa masculi
    si eu care credeam ca vorbim de plm, tot felul de tampenii.
    cand colo aia voiau numa sa ma vaza
    ia da-i in cacat ma…

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.